کترینگ هفت و نیم

قارچ، یکی از متنوعترین و در عین حال سالمترین مواد غذایی است که میتواند نقش اصلی یا مکمل را در دهها نوع غذا ایفا کند. این مادهی ارزشمند با بافت لطیف، طعم دلپذیر و قابلیت ترکیب شدن با انواع سبزیجات، گوشتها و غلات، انتخابی ایدهآل برای افرادی است که به دنبال تهیه انواع غذا با قارچ خوشطعم، سریع و مغذی هستند. مصرف قارچ در سالهای اخیر افزایش چشمگیری داشته است؛ زیرا بسیاری از افراد به دنبال غذاهای سبکتر، سالمتر و در عین حال لذیذتر هستند. باید بگوییم قارچ دقیقا همان مادهای است که این نیازها را برآورده میکند.
اگر اهل تجربه کردن مزههای تازه باشید، میدانید که قارچ فقط همراه ساده برای پیتزا یا سس نیست؛ بلکه میتواند قهرمان اصلی سفره باشد. در این مقاله قصد داریم انواع غذاها با قارچ را معرفی کنیم؛ غذاهایی که هر کدام میتوانند تجربهای جدید در آشپزی شما ایجاد کنند. پس اگر میخواهید بدانید «با قارچ چه غذایی درست کنم؟»، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
قارچ، به دلیل خواص تغذیهای زیاد (مثل پروتئین گیاهی، فیبر، انواع ویتامینها و مواد معدنی) میتواند جایگاه مهمی در آشپزی روزمره ما داشته باشد. طرز تهیه غذا با قارچ هم ساده و هم فوقالعاده متنوع است. شما فقط با چند ماده اولیه در دسترس، میتوانید دهها غذای سالم و خوشطعم آماده کنید. قارچ به سرعت میپزد، طعم مواد دیگر را به خوبی جذب میکند و در انواع غذاهای سنتی، مدرن، فستفودی و مجلسی کاربرد دارد. در ادامه به معرفی طرز تهیه انواع غذا با قارچ میپردازیم.

سوپ شیر و قارچ، یکی از لطیفترین و خوشعطرترین سوپهایی است که میتوانید به عنوان پیشغذای گرم و دلپذیر انتخاب کنید. در طرز تهیه غذاهای پاییزی این سوپ با ترکیب شیر تازه با قارچهای خردشده، کره، آرد و کمی فلفل سیاه، بافتی نرم و خامهای ایجاد میکند که طعمی لذیذ و بهیادماندنی به وجود میآورد. این سوپ هم برای مهمانیهای رسمی جلوهای خاص دارد و هم برای شبهای سرد زمستان، وقتی دلتان غذای سبک اما مقوی میخواهد، بسیار مناسب است. برای تزئین میتوانید روی آن کمی جعفری خردشده یا پودر جوز هندی بریزید تا طعم و عطر و رنگش دوچندان شود. سوپ شیر و قارچ نه تنها طعمی آرامشبخش دارد، بلکه با خواص زیاد قارچ و شیر، یکی از سالمترین غذاها یا حتی پیشغذاهای خانگی محسوب میشود.
اگر به دنبال غذایی ساده، اقتصادی و در عین حال خوشطعم هستید، خوراک قارچ و سیبزمینی بهترین گزینه است. در این دستور از انواع غذا با قارچ، سیبزمینیها نگینی خردشده و همراه قارچهای تفتخورده، پیاز و کمی زردچوبه و فلفل در روغن سرخ میشوند تا طعمی دلچسب و خانگی پیدا کنند. ترکیب سیبزمینی نرم با بافت لطیف قارچ، مزهای طبیعی دارد که با ادویههای ایرانی بسیار هماهنگ است. برای تنوع میتوانید مقداری فلفل دلمهای رنگی یا ذرت شیرین نیز به آن اضافه کنید. این خوراک با نان تازه یا حتی برنج ساده نیز فوقالعاده میشود و وعدهای کامل و سیرکننده برای تمام اعضای خانواده خواهد بود.

خورش قارچ و مرغ، یکی از انواع خورشت با قارچ است که ترکیبی بینقص از طعمهای ایرانی و مدرن دارد. در این غذا، تکههای مرغ با قارچ، پیاز و رب گوجهفرنگی تفت داده میشوند تا رنگی زیبا و طعمی خوشایند پیدا کنند. اضافه کردن کمی زعفران دمکرده و فلفل دلمهای به این خورش، رایحهای دلانگیز و رنگی طلایی به آن میدهد. این خورشت را میتوانید با برنج زعفرانی سرو کنید تا طعمش به اوج برسد. بافت نرم مرغ در کنار قارچها، احساسی از یک غذای کامل و لذیذ ایجاد میکند که هم سیرکننده است و هم سالم. نکته جالب این است که در برخی از دستورهای طرز تهیه غذا با قارچ، در این غذا از خامه هم استفاده میشود تا خورشت حالتی نیمهفرنگی و لطیفتر پیدا کند.
یکی دیگر از انواع غذا با قارچ، مافین است. مافین قارچ و مرغ از آن غذاهای خلاقانه و خاص است که ظاهرش شبیه دسر است، اما درونش یک وعده کامل پنهان شده است. در طرز تهیه غذا با قارچ و مرغ، مرغ پختهشده، قارچ تفتداده، پنیر پیتزا، تخممرغ و ادویههای خوشعطر را با هم مخلوط میکنند و داخل قالب مافین میریزند تا در فر بپزد. نتیجه، لقمههایی کوچک و طلایی رنگ است که هم برای پذیرایی مهمانها و هم برای میانوعدهی روزمره عالی هستند. بافت نرم و بوی دلپذیر قارچ در کنار مرغ و پنیر، تجربهای خاص از غذاهای قالبی به شما میدهد. اگر دنبال غذایی متفاوت و خوشپخت برای مهمانی یا پیکنیک هستید، مافین قارچ و مرغ قطعا شما را غافلگیر خواهد کرد.

املت قارچ، یکی از انواع غذا با قارچ و تخم مرغ است که در کمتر از ده دقیقه آماده میشود و به دلیل عطر و طعمی دارد، ساعتها در ذهن میماند. قارچهای خردشده را کمی با کره تفت دهید، سپس تخممرغهای زدهشده را به آن اضافه کنید تا ترکیب طلایی و لطیفی به دست آید. اگر دوست دارید، میتوانید کمی پنیر، فلفل دلمهای یا آویشن به آن بیفزایید تا مزهاش لذیذتر شود. این املت هم برای صبحانه انرژیبخش عالی است و هم برای شام با تخم مرغ که سریع آماده شود. این غذا را با نان تست یا نان سنگک تازه سرو کنید تا طعم آن کامل شود و هر لقمهاش تبدیل به لحظهای لذتبخش گردد.
کوکو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذاها با قارچ است که سریع آماده میشود و بافتی لطیف و طعمی دلنشین دارد. برای تهیه آن، مرغ پخته و ریشریششده را با قارچ تفتداده، تخممرغ، پیاز رندهشده و ادویهها ترکیب و در نهایت سرخ میکنیم. این کوکو هنگام سرخ شدن، لایهای طلایی و خوشعطر پیدا میکند و داخل آن نرم و آبدار باقی میماند. این مدل از انواع غذا با قارچ، هم با نان و هم با برنج قابل سرو است و برای وعده شام عالی خواهد بود. این غذا انتخابی مناسب برای کسانی است که به دنبال تنوعی سالم و سبک در لیست غذاهای نونی و ساندویچی هستند.

قارچ شکمپر، یکی از محبوبترین فینگرفودها و انواع غذا با قارچ و گوشت چرخ کرده است که در مهمانیها بسیار کاربرد دارد. داخل قارچهای بزرگ را با موادی مانند گوشت چرخکرده یا مرغ، پنیر، جعفری، فلفلدلمه یا حتی اسفناج پر کرده و در فر یا تابه سرخ کنید. با پختن قارچ و آب شدن پنیر داخل آن، طعمی بسیار لذیذ و جذاب ایجاد میشود. ظاهر زیبا و یکدست این غذا، آن را به گزینهای شیک و جذاب برای پذیرایی تبدیل میکند. طعم و مزه آن نیز بسته به ذائقه شما میتواند تند یا ملایم باشد.
این خوراک، ترکیبی خوشطعم از بافت لطیف قارچ و طعم خاص بادمجان است. در طرز پخت غذا با قارچ و بادمجان گفته شده است که ابتدا باید بادمجانها را سرخ یا گریل کرده و سپس با قارچ تفتداده، گوجه، ادویهها و کمی رب بپزید. نتیجه نهایی غذایی گیاهی، سبک و کاملا سیرکننده است که در کنار نان تازه فوقالعاده میشود. این خوراک جایگزینی سالم و خوب برای خوراکهای سنگینتر است. برای خوشعطرتر شدن آن میتوانید از ریحان، جعفری یا سیر استفاده کنید.

سالاد قارچ، یکی از سالمترین و فوریترین غذاهایی است که میتوان در چند دقیقه آماده کرد. قارچ را کمی تفت دهید و با سیبزمینی آبپز خردشده، خیارشور خردشده، ذرت و سبزیجات تازه ترکیب کنید. سس مخصوص آن معمولا شامل لیموترش، روغن زیتون، نمک و فلفل است و به خوبی طعم مواد را متعادل میکند. این سالاد برای افرادی که رژیم دارند یا دنبال غذای سبک هستند مناسب است. همچنین میتوان آن را به عنوان پیشغذای مهمانی یا کنار غذاهای اصلی سرو کرد.
تهچین قارچ، یک مدل گیاهی و خوشرنگ از تهچینهای معمولی و انواع غذا با قارچ و برنج است که هم سادهتر آماده میشود و هم سبکتر است. برنج را با زرده تخممرغ، ماست و زعفران ترکیب کرده و لایهای از قارچهای تفتدادهشده را وسط آن قرار میدهیم. هنگام پخت، لایه بیرونی تهچین ترد و طلایی میشود و داخل آن لطافت و عطر دلپذیر قارچ حفظ میشود. این غذا هم مجلسی است و هم مناسب وعدههای روزمره. اضافه کردن مقداری خلال بادام یا زرشک میتواند طعم آن را دلچسبتر کند.

با قارچ چه غذایی بپزیم؟ ما به شما این غذا با قارچ و فلفل دلمه را پیشنهاد میکنیم. پیراشکی قارچ، یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین میانوعدههاست که هم با خمیر آماده و هم خمیر خانگی قابل تهیه است. برای داخل پیراشکی، قارچ تفتداده را با پیاز، فلفلدلمه و کمی پنیر ترکیب میکنیم تا طعمی غلیظ و دلچسب ایجاد شود. این پیراشکی پس از پخت، پوستهای طلایی و مغزی کاملا نرم و آبدار دارد. میتوان آن را در فر پخت یا در روغن کم سرخ کرد تا سبکتر شود. سرو آن با سس خردل، کچاپ یا سس قارچ، طعمش را چند برابر بهتر میکند.
قارچ سوخاری، فینگرفودی بسیار محبوب است که معمولا در کنار غذاهای فستفودی سرو میشود. برای تهیه این مدل از انواع غذا با قارچ بدون گوشت، قارچها را پس از شستوشو در ترکیبی از تخممرغ، ادویههای دلخواه، آرد و پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید تا پوستهای ترد و طلایی پیدا کنند. مغز قارچ داخل این لایهی ترد، نرم و آبدار باقی میماند و همین تضاد بافتی، آن را بسیار جذاب میکند. این غذا بسیار سریع آماده میشود و برای مهمانیها فوقالعاده کاربردی است. سرو این مدل از انواع غذا با قارچ با سس تاتار یا سس سیر طعمی بینظیر ایجاد میکند.

این پاستا، یکی از معروفترین انواع غذا با قارچ و مرغ است که بافت خامهای و طعم ملایمی دارد. برای طرز تهیه انواع پاستا با سس قارچ و مرغ ابتدا مرغ نگینی و قارچ را تفت دهید و ادویههایی مثل پودر سیر، فلفل سیاه، کمی جوز هندی، آویشن و نمک را اضافه کنید، سپس خامه یا شیر را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود. پاستای پختهشده را با این سس خوشعطر مخلوط کنید تا مزهها کاملا جذب شوند. این پاستا غذایی کامل، سیرکننده و مناسب برای ناهار یا شام است.
نرگسی، یکی از انواع غذا با اسفناج و قارچ بوده که سریع، سبک و بسیار مقوی است و در عرض چند دقیقه آماده میشود. در این غذا باید اسفناج و قارچ خردشده را تفت دهید، ادویههای لازم مثل نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید، سپس تخممرغها را روی آن بریزید تا غذایی خوشمزه و پرخاصیت درست شود. به دلیل وجود اسفناج و قارچ، نرگسی ارزش غذایی زیاد و کالری مناسبی دارد. طعم ملایم قارچ در کنار عطر اسفناج، این غذا را به گزینهای عالی برای صبحانه یا شام تبدیل میکند. برای خوشعطر شدن آن میتوان کمی سیر یا کره به ترکیب اضافه کرد.

قارچ کبابی، یکی از سادهترین اما خوشطعمترین انواع غذا با قارچ است، به خصوص در کنار کباب یا جوجه. میتوان قارچها را به تنهایی یا در کنار پیاز، فلفلدلمه و گوجه روی سیخ قرار داد و کباب کرد. کمی نمک، لیموترش و ادویه مخصوص کباب کافی است تا این غذای ساده طعمی فوقالعاده پیدا کند. قارچ کبابی کالری کمی دارد و گزینهای مناسب برای حضور در لیست غذاهای رژیمی است. این روش به دلیل حفظ طعم طبیعی قارچ، طرفداران زیادی دارد.
قارچ پلو، یکی از انواع غذا با قارچ و برنج است که در لیست غذای فوری کارمندی هم میتواند قرار بگیرد. این غذا کامل و پرطرفدار است و میتواند جایگزینی خوب برای پلوهای سنتیتر باشد. برای طرز پخت انواع غذا با قارچ و برنج ابتدا قارچ و پیاز را تفت داده و با زرشک، زعفران یا ادویههای دلخواه ترکیب کنید، سپس این مواد را لایه به لایه با برنج در قابلمه بریزید و دم کنید تا عطر قارچ تمام برنج را فرا بگیرد. این غذا به خصوص برای افرادی که به دنبال غذای بدون گوشت هستند، گزینهای عالی و سیرکننده محسوب میشود، اما میتوان بسته به سلیقه، کمی مرغ ریشریششده هم به ترکیب اضافه کرد.

ذرت مکزیکی با وجود سادگی، یکی از پرطرفدارترین میانوعدههاست که قارچ، نقش مهمی در لذیذتر کردن آن دارد. ذرت پخته را با قارچ تفتداده، کره، ادویه مکزیکی، فلفل و کمی سس ترکیب کنید تا عطر و طعم مواد به خوبی در هم آمیخته شود. اضافه کردن پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان باعث میشود بافت غذا کشدارتر و دلچسبتر شود. این میانوعده انرژی زیادی دارد و برای عصرانه یا دورهمیها عالی است. میزان تندی آن نیز بسته به ذائقه هر فرد، قابل تغییر است.
بقچه قارچ و پنیر یک پیشغذای بسیار شیک و مناسب دورهمیهاست. خمیر یوفکا را به شکل مربعی یا مثلثی برش بدهید و داخل آن قارچ تفتدادهشده، پنیر و سبزیجات دلخواه قرار دهید، سپس بقچهها را جمع کرده و با کمی کره یا تخممرغ سطح آنها را پوشانده و در فر بگذارید. نتیجه غذایی ترد، خوشعطر و جذاب است که حتی به عنوان وعده اصلی سبک نیز قابل سرو است. ترکیب قارچ و پنیر در این غذا طعمی دلچسب ایجاد میکند.

گراتن قارچ، یکی از غذاهای محبوب و لذیذ است که بافتی کشدار و طعمی غلیظ دارد. برای تهیه آن، قارچ را با پیاز و کمی سیر تفت دهید و سپس با سس سفید و پنیر ترکیب کنید. مواد را در ظرف مخصوص فر به صورت لایهای بچینید و روی آن را با مقدار بیشتری پنیر بپوشانید تا سطحش طلایی و برشته شود. این غذا بسیار سیرکننده است و برای شام یا مهمانیهای خانوادگی انتخابی ایدهآل محسوب میشود. میتوان کمی مرغ یا اسفناج نیز اضافه کرد تا ارزش غذایی آن بالاتر برود.
اسنک قارچ و سیبزمینی، یکی از گزینههای سریع و بسیار خوشمزه برای عصرانه یا مهمانی است. برای پخت این غذا با قارچ و سیب زمینی، کافی است سیبزمینی پخته لهشده یا سیبزمینی نگینی سرخشده را با قارچ تفتداده، ادویهها و کمی پنیر ترکیب کرده و در نان تست گذاشته و درون ساندویچساز قرار دهید. این اسنک پس از پخت، ظاهری ترد و بافتی نرم و کشدار خواهد داشت. طعم قارچ در کنار سیبزمینی ترکیبی ساده اما جذاب میسازد که مورد پسند تمام سنین است. برای لذیذتر شدن طعم آن، میتوان سیر یا جعفری تازه هم به مواد افزود.

چیکن استراگانف، یکی از معروفترین غذاهای ترکیبی با قارچ است که محبوبیت جهانی دارد. برای تهیه آن، مرغ را خرد کرده و با پیاز و قارچ در کره تفت دهید، سپس کمی خامه و شیر به آن اضافه کنید تا بافتی کرمی و طعمی ملایم ایجاد شود. ادویههای اصلی آن شامل جوز هندی، فلفل سیاه و کمی پاپریکاست که عطر غذا را چند برابر بهتر میکنند. این غذا معمولا با سیبزمینی سرخشده سرو میشود.
کاسرول قارچ، یکی از انواع غذا با قارچ است که در فر پخته میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد که معمولا با مرغ یا سیبزمینی ترکیب میشود. لایههای قارچ، سس سفید یا خامه، مرغ ریشریششده و پنیر را در ظرف مخصوص فر بریزید و اجازه دهید آرام بپزد. پس از پخت، بافتی کشدار و طعمی غلیظ و دلچسب ایجاد میشود که مناسب مهمانیها و شامهای خانوادگی است. این غذا بسیار سیرکننده است و میتوان ادویههایی مثل آویشن یا فلفل سیاه را برای خوشعطر شدن به آن اضافه کرد. ظاهر یکدست و طلایی آن باعث میشود این غذا در سفره بدرخشد.

این غذا یکی از انواع غذا با قارچ است که ترکیب کلاسیک و دلچسب دارد و هم میتواند پیشغذا باشد و هم یک وعده سبک و ساده. طرز تهیه این غذا به این صورت است که سیبزمینیهای سرخشده یا گریلشده با سس قارچ غلیظ و خامهای پوشانده میشوند. سس این غذا از ترکیب قارچ تفتداده، کره، شیر یا خامه و ادویه درست میشود و بافت لطیفی دارد. این غذا برای کسانی که به دنبال وعدهای سریع و خوشطعم هستند، انتخابی فوقالعاده است. با کمی جعفری یا پنیر پارمزان میتوان ظاهر و طعم آن را جذابتر کرد.
کوکو قارچ و سیبزمینی غذایی ساده، اقتصادی و بسیار خوشمزه است که در مدت زمان کوتاهی آماده میشود. ابتدا قارچها را تفت دهید تا آبشان کشیده شود، سپس با سیبزمینی رندهشده، تخممرغ، پیاز رندهشده و ادویه ترکیب کنید. این کوکو هنگام سرخ شدن پوستهای طلایی پیدا میکند و داخل آن نرم و لطیف باقی میماند. طعم قارچ در کنار سیبزمینی بسیار دلنشین است و مورد پسند تمام افراد در هر گروه سنی قرار میگیرد. باید بگوییم این کوکو هم برای شام سبک مناسب است و هم برای ساندویچ و فینگرفود قابل استفاده خواهد بود.
قارچ یک ماده غذایی شگفتانگیز است که هم در دسترس، هم مغذی و هم بسیار انعطافپذیر در آشپزی است. همانطور که در مقاله انواع غذا با قارچ دیدیم، فقط با اضافه کردن قارچ میتوان غذاهای ساده را به ترکیباتی خوشطعم، سالم و جذاب تبدیل کرد. از غذاهای سنتی مانند انواع کوکو و خوراک گرفته تا گزینههای مدرنتر مثل پاستا، گراتن و کاسرول، قارچ همیشه نقش قهرمان پنهان را در بهبود طعم و افزایش ارزش غذایی بر عهده دارد. این ماده، نه تنها انتخابی مناسب برای گیاهخواران است، بلکه برای هر فردی که به دنبال غذاهای کمچرب، پرپروتئین و سریع است نیز گزینهای عالی محسوب میشود. با استفاده از دستورهای معرفیشده دیگر دغدغه با قارچ چه غذایی میتوان درست کرد را ندارید و میتوانید تنوع غذایی سفره خود را چند برابر کنید و هر بار غذایی تازه و لذیذ آماده کنید.

لیست 15 غذا برای مهمانی عید | خوشمزه و مجلسی عید نوروز، کهنترین و باشکو ...
15 ایده خوشمزه لقمه مدرسه با سیب زمینی تغذیه مناسب در مدرسه، یکی از مهم ...
12 طرز تهیه سریع ترین غذا با مرغ یکی از مواد غذایی پرمصرف در آشپزی ایرانی و ب ...
کترینگ هفت و نیم
آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11
شماره تماس : 02144845300
ایمیل : support@7onim.ir