صفحه اصلی
غذاها
لیست قیمت
وبلاگ
رزرو غذا

9 طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی

طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی

مهمانی‌ها فرصت فوق‌العاده‌ای برای نشان‌دادن سلیقه و هنر آشپزی هستند و چه چیزی بهتر از شروعی گرم و خوش‌طعم؟ انواع سوپ خوشمزه مجلسی برای مهمانی نه تنها اشتها را باز می‌کنند، بلکه اگر درست انتخاب شوند، سفره شما را حرفه‌ای و کامل نشان می‌دهند. در این مطلب با طرز تهیه سوپ های خوشمزه برای مهمانی آشنا خواهید شد که نه تنها طعم عالی دارند، بلکه آماده‌سازی آن‌ها خیلی طول نمی‌کشد. همراه ما باشید تا 9 طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی را یاد بگیرید.

سوپ جو قرمز؛ پیش غذای مجلسی پرطرفدار

انواع سوپ خوشمزه برای مهمانی

اگر به دنبال طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی هستید، سوپ جو قرمز یکی از بهترین انتخاب‌هاست. سوپ جو قرمز یک سوپ ساده و سریع است که با طعم دلچسب و رنگ فوق‌العاده خود، گزینه جذابی برای مهمانی‌ها به نظر می‌رسد. اگر می‌خواهید یک سوپ خوشمزه مجلسی برای مهمانی بپزید، مواد اولیه زیر را آماده کنید:

  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • هویج متوسط: 2 عدد
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ: نصف سینه کامل
  • جو پوست کنده: 1 لیوان متوسط
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه برای مهمانی

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه برای مهمانی چندان سخت نیست و باید قبل از شروع فرایند پخت، جو پوست‌کنده را به مدت 6 ساعت در آب بخیسانید. سپس جو را همراه آب داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا لعاب بیندازد. همچنین سینه مرغ را همراه پیاز داخل یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید تا پخته شود. سپس مرغ‌ها را ریش ریش کنید. 

پیازها را خرد کنید و در قابلمه آغشته به روغن تفت دهید. سپس ادویه‌ها را به مقدار لازم اضافه کنید. بعد هویج‌ها را خرد کنید و همراه پیازها تفت دهید. مرغ ریش ریش شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و همراه سایر مواد تفت دهید. جو پخته‌شده را همراه 4 لیوان آب به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. ابتدا شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. در نیم ساعت آخر، رب گوجه‌فرنگی را به محتویات قابلمه اضافه کنید و منتظر بمانید تا سوپ کاملا آماده شود. البته در پنج دقیقه پایانی پخت هم جعفری‌های خردشده را به محتویات سوپ اضافه کنید.

سوپ کدو حلوایی با شیر؛ خوشمزه و سریع

سوپ خوشمزه مجلسی برای مهمانی

کدو حلوایی، میوه‌ای پرخاصیت، شیرین و بسیار مقوی است که می‌توان از آن به عنوان ماده اصلی برای پخت سوپ در فصل‌های پاییز و زمستان استفاده کرد. اگر به این میوه پرخاصیت علاقه دارید، در مجله کترینگ هفت و نیم دستورالعمل تعدادی غذا با کدو حلوایی را هم آموزش دادیم. سوپ کدو حلوایی با شیر، یکی از انواع سوپ خوشمزه برای مهمانی است که طعمی گرم و دلچسب دارد. برای طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی با استفاده از کدو حلوایی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • کدو حلوایی: 250 گرم
  • کره: 50 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
  • هویج: 2 عدد
  • سیب‌زمینی: 2 عدد
  • آب مرغ: 3 پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • لیمو ترش: یک عدد
  • جعفری تازه (برای تزئین): 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر بسیار خوشمزه برای مهمانی

یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کره را در آن ذوب کنید. هویج‌ها، سیب‌زمینی‌ها و کدو حلوایی‌های خردشده را درون قابلمه بریزید و همراه ادویه تفت دهید. سیرها را هم له و به سایر مواد درون قابلمه اضافه کنید. برای نرم شدن سبزیجات و آزادسازی عطر آن‌ها، تمام مواد را با هم به مدت 5 الی 7 دقیقه تفت دهید. آب مرغ را به محتویات قابلمه اضافه و در ابتدا حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزند تا به خوبی نرم شوند. 

تمام محتویات قابلمه را با استفاده از مخلوط‌کن، میکسر یا حتی گوشت‌کوب پوره کنید تا یکدست و کرمی شود. در انتهای این طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی باید مخلوط به دست آمده را داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت بگذارید. سپس شیر را هم به آن اضافه کنید. برای ترش شدن طعم سوپ، به آن لیمو ترش اضافه کنید. بعد از اینکه سوپ کدو حلوایی بسیار خوشمزه برای مهمانی آماده شد، آن را در کاسه‌های مورد نظر بریزید و با جعفری تازه تزئین کنید. 

سوپ مرغ مجلسی با طعمی فراموش‌نشدنی 

طرز تهیه سوپ خوشمزه مخصوص مهمانی

سوپ مرغ، یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین غذاهاست که مردم در سراسر جهان، آن را به عنوان غذای تقویتی برای سرماخوردگی می‌پزند. سوپ مرغ را می‌توان با استفاده از دستورالعمل خاصی در مهمانی‌ها هم سرو کرد. برای اینکه مطابق طرز تهیه سوپ مرغ برای مهمانی پیش بروید، باید مواد اولیه زیر را از قبل آماده کنید:

  • سینه مرغ: 250 گرم
  • هویج: 2 عدد متوسط
  • سیب‌زمینی: 2 عدد متوسط
  • لیمو ترش: یک عدد
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • سیر: یک حبه
  • جعفری: 50 گرم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ مرغ برای مهمانی

ابتدا درون یک قابلمه آغشته به روغن، مرغ را همراه زردچوبه تفت دهید. سپس 2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. منتظر بمانید مرغ نیم‌پز شود و بعد، آن را ریش ریش کنید. سیر و پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه مناسب با مقدار کمی روغن تفت دهید. سپس مقدار کمی زردچوبه و مرغ‌های ریش ریش‌شده را اضافه کنید. 4 لیوان آب جوش به محتویات قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید. 

بعد از گذشت 30 دقیقه، هویج‌ها را هم خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. 15 دقیقه بعد، سیب‌زمینی‌ها را هم نگینی خرد و به محتویات قابلمه اضافه کنید. در 15 دقیقه پایانی پخت سوپ مرغ، جعفری‌ها را هم خرد کنید و همراه نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. 

یکی از مهم‌ترین نکات در این طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی این است که بعد از اضافه کردن جعفری‌ها، درب قابلمه را نگذارید؛ زیرا در غیر این صورت، رنگ سوپ تیره می‌شود. بعد از آماده شدن، سوپ را داخل ظرف‌های مورد نظر بریزید و با جعفری‌های تازه خردشده و لیمو ترش تزئین کنید.

سوپ دال عدس؛ پیش غذای جنوبی خاص و لذیذ

طرز تهیه سوپ های خوشمزه برای مهمانی

دال عدس، نوعی عدس با رنگ نارنجی و اندازه ریزتر نسبت به عدس معمولی است. جنوبی‌ها با استفاده از دال عدس نوعی خوراک خوشمزه و مقوی می‌پزند که به آن سوپ دال عدس می‌گویند. ظاهر زیبا، طعم دلچسب و خواص فوق‌العاده‌ای که سوپ دال عدس دارد، باعث شده خیلی‌ها آن را به عنوان سوپ خوشمزه مجلسی برای مهمانی آماده کنند. طرز تهیه سوپ دال عدس مجلسی شباهت زیادی به عدسی دارد و باید از قبل مواد اولیه زیر را آماده کنید:

  • عدس قرمز (دال عدس): 2 پیمانه
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • سیر رنده‌شده: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • سیب‌زمینی متوسط: 2 عدد
  • لیمو عمانی: 2 عدد
  • ادویه‌های دلخواه شامل نمک، پاپریکا، پونه کوهی و… : یک قاشق چای‌خوری
  • تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: یک قاشق سوپ‌خوری
  • تمبرهندی: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ دال عدس مجلسی

این طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی را با تفت دادن پیاز و سیر شروع می‌کنیم. پس ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و بعد داخل قابلمه آغشته به روغن تفت دهید. بعد از طلایی رنگ شدن پیازها، سیر رنده‌شده را هم به پیازها اضافه کنید و دوباره تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی، ادویه‌های دلخواه، فلفل قرمز، لیمو عمانی، سیب‌زمینی‌های خردشده و دال عدس را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید.

در ظرفی دیگر، تمبرهندی‌ها را داخل آب‌جوش بریزید. سپس مایع آن را از صافی رد کنید با پشت قاشق، تمبرهندی‌ها را به صافی فشار دهید. بعد از اینکه عدس آب انداخت، مقداری آب و آب تمبرهندی را همراه نمک به محتویات درون قابلمه اضافه کنید و منتظر بمانید تا بپزند. بعد از اینکه سوپ جا افتاد، شعله را خاموش کنید و محتویات درون قابلمه را با گوشت‌کوب بکوبید تا خوراک، حالت لعاب‌دار پیدا کند. در نهایت، این سوپ خوشمزه مجلسی برای مهمانی را با تخم گشنیز تزئین کنید.

سوپ شیر و قارچ؛ امضای میزبان‌های خوش‌سلیقه

9 طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی

اگر می‌خواهید درست مانند رستوران‌ها به صورت شیک از مهمانان‌تان پذیرایی کنید، باید به دنبال طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی باشید. سوپ شیر و قارچ، یکی از انواع سوپ خوشمزه برای مهمانی است که علاوه‌بر طعم فوق‌العاده و ظاهر جذاب، خواص زیادی هم دارد. برای تهیه سوپ شیر و قارچ مجلسی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • جو پوست‌کنده: یک لیوان
  • شیر: یک لیتر
  • قارچ: 250 گرم
  • هویج: یک عدد (درشت)
  • پیاز: یک عدد (متوسط)
  • کره: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
  • جعفری ساطوری‌شده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ مجلسی

قبل از شروع این طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی باید جوهای پوست‌کنده را به مدت 6 ساعت داخل آب بخیسانید. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کره را درون آن ذوب کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و درون قابلمه تفت دهید. هویج را هم خرد و به پیازهای داخل قابلمه اضافه کنید. 

جوها را به خوبی بشویید و بعد از رد کردن از صافی، داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید و تا جایی که تمام محتویات قابلمه پوشانده می‌شوند، درون آن آب بریزید. درب قابلمه را نیمه‌ باز بگذارید و چند باری هم محتویات درون آن را هم بزنید. 

درون تابه دیگری که آغشته به کره ذوب‌شده است، قارچ‌ها را تفت دهید. بعد از اینکه جوها لعاب انداختند، شیر از قبل جوشیده‌شده را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید تا مواد به خوبی بپزند. در نهایت قارچ‌های پخته‌شده و جعفری‌های ساطوری‌شده را هم به محتویات قبلی اضافه و سوپ را در ظرف‌های مورد نظر سرو کنید.

سوپ تره فرنگی؛ دلبر سفره مهمانی

معرفی انواع سوپ مجلسی برای مهمانی

یکی از غذاهای زمستانی گرم که می‌تواند زینت‌بخش مهمانی‌های شما باشد، سوپ تره فرنگی است. سوپ تره فرنگی به عنوان یکی از انواع سوپ خوشمزه برای مهمانی در رستوران‌های رومانی و فرانسه، به خصوص در روزهای سرد سال هم سرو می‌شود. برای تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • آب مرغ: 3 پیمانه
  • خامه: یک پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • تره فرنگی: یک عدد
  • هویج: یک عدد
  • سیب‌زمینی: یک عدد
  • سیر: یک حبه
  • زردچوبه، آویشن، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن و کره: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی

سیب‌زمینی و هویج را نگینی خرد کنید، همراه آب مرغ درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را به صورت خلالی و قسمت‌های سفید و سبز روشن تره فرنگی را خرد کنید. سپس درون تابه مقداری کره بیندازید تا ذوب شود و پیاز، سیر، تره فرنگی و زردچوبه را درون آن بریزید و تفت دهید. مواد درون تابه را بعد از سرخ شدن همراه با آویشن، نمک و فلفل سیاه به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. 

تمام مواد را با استفاده از میکسر، مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب به حالت پوره درآورید. پوره را به قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شیر را به آن اضافه کنید. در یک کاسه مقداری سوپ بریزید و همراه خامه با یکدیگر مخلوط کنید. در نهایت مخلوط به دست آمده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. در نهایت سوپ تره فرنگی مجلسی شما آماده است!

سوپ ذرت با شیر؛ پیش غذای کامل و همه‌پسند

طرز تهیه سوپ ساده مجلسی

سوپ ذرت با شیر، یکی از انواع سوپ خوشمزه برای مهمانی است که می‌تواند به عنوان پیش غذا یا حتی وعده اصلی سرو شود. برای تهیه سوپ ذرت مخصوص مهمانی‌ها به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • سینه مرغ: یک عدد
  • ذرت پخته‌شده: یک پیمانه
  • پیاز: 2 عدد
  • آرد ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • قارچ: 10 عدد
  • هویج: یک عدد
  • جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • شیر: 3 پیمانه

طرز تهیه سوپ ذرت با شیر برای مهمانی

سینه مرغ را همراه پیازهای خردشده، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. سپس مرغ‌ها را ریش ریش کنید و آب مرغ را کنار بگذارید. یک عدد پیاز را خرد کنید و درون قابلمه تفت دهید. قارچ‌های خردشده را هم همراه نمک، فلفل و زردچوبه با پیازها تفت دهید. آرد ذرت را کم کم به محتویات داخل قابلمه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. هویج رنده‌شده، مرغ ریش ریش‌شده و آب مرغ را هم به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. بعد از اینکه مواد کاملا پخته شدند، شیر را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بپزند. در پایان، ذرت‌های پخته‌شده و جعفری‌های خردشده را هم به سوپ اضافه کنید. کمی صبر کنید و بعد سوپ را درون ظرف‌های مورد نظرتان بکشید.

سوپ زرشک؛ مخصوص مهمانی‌های به یادماندنی

طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه برای مهمانی

اگر شما هم به دنبال طرز تهیه سوپ خوشمزه مخصوص مهمانی هستید، سوپ زرشک به دلیل ظاهر جذاب، مواد اولیه پرخاصیت و طرز تهیه راحت، بهترین گزینه خواهد بود. برای تهیه سوپ زرشک مخصوص مهمانی‌ها به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • سینه مرغ: یک عدد
  • ورمیشل: یک پیمانه
  • زرشک: 3 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری ساطوری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • هویج: 2 عدد (متوسط)
  • سیب‌زمینی: یک عدد (متوسط)
  • روغن مایع و کره: به مقدار لازم
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ زرشک مجلسی

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و داخل یک قابلمه آغشته به روغن تفت دهید. مرغ‌ها را همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس رب گوجه‌فرنگی و مقداری آب هم اضافه کنید و اجازه دهید مواد به خوبی بپزند. سیب‌زمینی و هویج‌ها را به صورت نگینی خرد یا رنده کنید و همراه جعفری‌های ساطوری‌شده داخل قابلمه بریزید.

بعد از اینکه مرغ به خوبی پخت، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید. سپس مرغ‌های ریش ریش‌شده را داخل قابلمه بریزید. زرشک‌ها را بشویید تا گل و لای آن خارج شوند. بعد، آن‌ها را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. وقتی سوپ چند جوش با زرشک خورد، ورمیشل را اضافه کنید. در این مرحله نمک را مطابق ذائقه‌تان اضافه کنید. سوپ زرشک را خوب هم بزنید و بعد از اینکه جا افتاد، مقداری آبلیمو درون آن بریزید و در ظرف‌های مورد نظرتان سرو کنید. 

سوپ قلم؛ معجونی گرمابخش و مقوی

دستور سوپ خوشمزه بری مهمانی

یکی از مقوی‌ترین و پرخاصیت‌ترین انواع سوپ خوشمزه برای مهمانی که به عنوان پیش غذا سرو می‌شود، سوپ قلم است. البته با توجه به خاصیت‌هایی که دارد، حتی به عنوان غذای کامل پیشنهاد می‌شود. از طرفی برای کودکان که در سنین رشد قرار دارند هم بهترین گزینه است. شما می‌توانید برای پخت این سوپ بنا به ذائقه خود از قلم گاو یا گوسفند استفاده کنید. در مجله کترینگ هفت و نیم، طرز تهیه سوپ قلم را به طور کامل آموزش دادیم. پس هر چه سریع‌تر آن را آماده و در کنار عزیزانتان نوش‌جان کنید!

سخن پایانی

در پایان این مقاله دیدیم که طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی نه تنها سخت نیست، بلکه با رعایت چند نکته ساده می‌تواند نتایج فوق‌العاده‌ای داشته باشد. این سوپ‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با کم‌ترین دردسر، بهترین نتیجه را به شما می‌دهند. کافی است طبق مراحل گفته‌شده پیش بروید و با سلیقه شخصی خودتان، چاشنی و ترکیبات را تنظیم کنید. به نظر شما جای کدام طرز تهیه سوپ خوشمزه مخصوص مهمانی در این مقاله خالی بود، در بخش دیدگاه همین صفحه برای ما بنویسید.

نوشته شده توسط ادمین
یکشنبه 2 آذر 1404
0
11
دیدگاهتان را بنویسید
امتیاز :
ثبت نظر
پربازدید ها
صبحانه برای تقویت حافظه چی بخوریم؟ 15 صبحانه مقوی

صبحانه برای تقویت حافظه چی بخوریم؟ 15 صبحانه مقوی صبحانه برای تقویت حافظه یکی ...

طرز تهیه 10 غذای کارمندی ساده و خوشمزه

طرز تهیه 10 غذای کارمندی ساده و خوشمزه زندگی روزمره بسیاری از افراد شاغل به گ ...

چگونه سبک زندگی سالم داشته باشیم؟

چگونه سبک زندگی سالم داشته باشیم؟ سبک زندگی سالم و شاد گنجی است که اغلب افراد ...

کترینگ هفت و نیم

آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11

شماره تماس : 02144845300
ایمیل :  support@7onim.ir

ما را دنبال کنید 

   

مجوزها 

کپی رایت © تمام حقوق محفوظ است.