کترینگ هفت و نیم

لقمه مدرسه با مرغ، یکی از بهترین گزینههای غذایی برای کودکان است؛ زیرا سرشار از پروتئین، آسان در تهیه و محبوب در میان کودکان است. مرغ با انواع نان، سبزیجات و چاشنیها ترکیب میشود و تنوع بالایی برای تهیه لقمه مدرسه دارد. در این مقاله از کترینگ هفت و نیم، تهیه غذای دانش آموزی، انواع لقمه مدرسه با مرغ را همراه با روش تهیه معرفی میکنیم.
لقمه مدرسه با مرغ، وعدهای کامل و متعادل است. مرغ، پروتئین زیادی تامین میکند که برای رشد عضلانی، تقویت سیستم ایمنی و تمرکز ذهنی کودکان ضروری است. برخلاف میانوعدههای صنعتی، لقمه برای مدرسه با مرغ خانگی فاقد مواد نگهدارنده، رنگ مصنوعی و چربی ترانس است. در نهایت تنوع در انواع لقمه مدرسه با مرغ مانع از تکراری شدن میشود و کودکان را به غذا خوردن تشویق میکند.
مرغ، ماده غذاییای است که در کنار انواع سبزیجات، پنیر و سسهای مختلف، طعمی لذیذ و دوستداشتنی دارد. در ادامه ایدههای مختلفی برای تهیه لقمه مدرسه با مرغ را ارائه میکنیم.

لقمه مرغ و قارچ، یکی از لذیذترین و سریع ترین غذا با مرغ است که بافت نرم قارچ با مرغ پختهشده ترکیب دلپذیری ایجاد میکند.
برای تهیه این لقمه مدرسه با مرغ، ابتدا سینه مرغ را به قطعات مکعبی برش دهید و با نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه کمی بگذارید داخل یخچال بماند تا مزهدار شود؛ سپس مرغ را با پیاز تفت دهید تا طلایی و کاملا پخته شود. قارچهای خردشده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و طعمها جذب یکدیگر شوند.
سپس خامه و پنیر موزارلا را بریزید و هم بزنید تا سس یکدستی درست شود. این مخلوط را در نان باگت به همراه گوجه و کاهو ساندویچی کنید. طعم قارچ، خامه و پنیر، برای کودکان بسیار لذیذ است و این ترکیب یکی از بهترین انواع لقمه مدرسه با مرغ است.
اگر بچهها از طعم تکراری کتلت گوشت خسته شدهاند یا چندان علاقهای به گوشت قرمز نشان نمیدهند، پیشنهاد میکنیم حتما ساندویچ کتلت مرغ را به عنوان لقمه برای مدرسه امتحان کنید.
ابتدا پیاز رندهشده را فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس در کاسهای بزرگ، مرغ چرخکرده، پیاز، تخممرغ و ادویهها را مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد چسبنده شوند. اجازه دهید مخلوط در یخچال استراحت کند، سپس آن را به فرم دلخواه درآورید و در ماهیتابه سرخ کنید. کتلتها را در نان قرار دهید و با گوجه و خیارشور، یک لقمه مدرسه با مرغ تهیه کنید.

مرغ بندری با ادویههای گرم جنوبی، انتخابی متفاوت و هیجانانگیز در میان انواع لقمه مدرسه با مرغ است که برای کودکان مناسب است و طعم تند ملایمی دارد.
ابتدا مرغ را به صورت مکعبی برش دهید و با زردچوبه مزهدار کنید. پیاز و فلفل دلمهای را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند، سپس مرغ را اضافه کنید و روی حرارت متوسط بپزید که سرخ شود. در نهایت گوجه رندهشده، رب گوجه و ادویهها را بریزید، حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود و مرغ در همان تابه بپزد و جا بیفتد.
حالا مرغ بندری را به همراه خیارشور و کاهو ساندویچی کنید تا کودک، در مدرسه از طعم جدید آن لذت ببرد.
مرغ و سیبزمینی سرخکرده، ترکیبی جذاب و سیرکننده در میان انواع لقمه مدرسه با مرغ است که مانند فستفود اما خانگی و سالم است و کودکان را مجذوب میکند.
برای تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی، ابتدا مرغ را با نمک و فلفل آبپز کرده و ریشریش کنید. سیبزمینیها را به صورت مکعبی یا خلالی برش داده و در روغن سرخ کنید، سپس مرغهای پخته و ریشریش را به آن اضافه کنید و به میزان لازم ادویهها را هم بریزید و اجازه دهید کمی در کنار هم سرخ شوند. برای طعم بهتر، کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و برای مدت کوتاهی درون فر قرار دهید یا داخل همان تابه روی حرارت بگذارید تا پنیرها آب شود.
این لقمه برای مدرسه با مرغ، طعم لذیذ و انرژی بالایی دارد. میتوانید آن را با نان باگت و سبزیجاتی مثل کاهو و خیارشور یا حتی جعفری، برای کودکان ساندویچی کنید.

لقمه مرغ و اسفناج، انتخابی مفید و غنی از آهن است که به تقویت خونسازی و رشد کودکان کمک میکند و بافت نرم و طعمی لذیذ دارد. اگر به دنبال ایدهای جدید به عنوان ساندویچ برای مدرسه هستید، حتما آن را امتحان کنید.
برای تهیه این لقمه مدرسه با مرغ، ابتدا مرغ را آبپز یا گریل کنید و بعد از خنک شدن، آن را ریشریش کنید، سپس اسفناج را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا بپزد. در مرحله بعد مرغ ریشریششده، اسفناج و پنیر یا ماست را با نمک، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید. این لقمه را شب قبل آماده کنید تا طعمها جا بیفتد. میتوانید کمی گردوی خردشده نیز به ساندویچ اضافه کنید تا علاوه بر طعم بهتر، مقویتر شود.

برای کسانی که به دنبال طعم جدید و خلاقانه هستند، ساندویچ مرغ و بادمجان یک گزینه عالی است. طعم مرغ و بادمجان در کنار یکدیگر بسیار لذیذ میشود و حسابی پرطرفدار خواهد بود.
برای تهیه این ساندویچ، ابتدا پیاز را به صورت حلقهای برش داده و در روغن تفت دهید، سپس فیله مرغ را به صورت نواری برش داده و با ادویههایی مثل نمک، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا، همراه پیازها تفت دهید. بادمجانها را به صورت حلقهای برش داده و در تابهای دیگر در روغن سرخ کنید.
برای تهیه این لقمه مدرسه با مرغ، ابتدا نان باگت را باز کرده و مخلوط مرغ و پیاز کاراملی را در آن قرار دهید، سپس در لایه بعد بادمجان را قرار دهید و در نهایت گوجه فرنگی و ریحان را در ساندویچ بگذارید.
لقمه مرغ گریل با سبزیجات رنگارنگ، گزینهای سالم و سرشار از ویتامین در میان انواع لقمه مدرسه با مرغ است که رنگهای جذاب آن کودکان را به خوردن ترغیب میکند.
ابتدا مرغ را با نمک و فلفل سیاه گریل کنید و به نوارهای باریک برش دهید. کدو و هویج را نواری باریک خرد کنید و فلفل دلمهایها را هم به صورت خلال باریک برش دهید و با کمی روغن بگذارید تا بپزند و سرخ شوند. برای تهیه سس، ماست چکیده را با آب لیموترش، نمک و کمی نعنا خشک مخلوط کنید. در مرحله آخر برای تهیه لقمه مدرسه با مرغ، نان را با یک لایه سس بپوشانید، سبزیجات و مرغ را قرار دهید و نان را ببندید.

اگر کودک شما به طعمهای فستفودی علاقه دارد، ناگت مرغ خانگی یک انتخاب سالم و خوشمزه است که میتوانید آن را به صورت لقمه مدرسه با مرغ برای او آماده کنید. این ناگتها بدون افزودنیهای صنعتی تهیه میشوند و بافتی ترد با داخل آبدار دارند و میتوانید مواد آن را به صورت نیمهآماده در فریزر نگهداری کنید.
ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز در غذاساز مخلوط کنید، سپس تخممرغ، ادویهها و آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و ورز دهید. مخلوط را پانزده دقیقه در یخچال استراحت دهید، سپس آن را به شکل قطعات کوچک ناگت در آورید و در آرد سوخاری باقیمانده بغلتانید. در نهایت در تابه با روغن، هر طرف را سرخ کنید تا طلایی شود. بعد از خنک شدن ناگتها، آنها را درون نان باگت با سس کچاپ و گوجه بچینید.
الویه مرغ، یک لقمه خوشمزه و سیرکننده در انواع لقمه مدرسه با مرغ است که با سیبزمینی و سبزیجات ترکیب میشود و بافتی نرم و یکدست دارد.
ابتدا سیبزمینی را آبپز و رنده کنید یا با گوشتکوب پوره کنید، سپس مرغ آبپز را ریشریش کنید و به آن اضافه کنید. یک تخممرغ آبپز را خرد کرده و به همراه هویج آبپز مکعبی خردشده و خیارشور خردشده به ترکیبات الویه اضافه کنید. در مرحله بعد، همه مواد را با مایونز یا ماست، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید تا سالاد یکدست شود. مخلوط را 1 الی 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا طعمها جا بیفتد. در نهایت، الویه را داخل نان ساندویچ یا لواش قرار دهید و به همراه کاهو و گوجه سرو کنید.

ساندویچ مرغ و پیازچه و جعفری، یک لقمه مدرسه با مرغ است که طعمی لذیذ و بافتی سبک دارد. همچنین این ساندویچ با سبزیهای همیشگی آشپزخانه ایرانی، طعم آشنا و دلچسبی دارد و خیلی زود آماده میشود. علاوه بر آن سرشار از پروتئین و فیبر است.
برای تهیه این لقمه مدرسه با مرغ، ابتدا مرغ آبپز یا سرخشده را بعد از خنک شدن با چنگال ریشریش یا مکعبی خرد کنید، سپس پیازچهها را به قطعات ریز خرد کنید و جعفری را هم خرد کنید. در مرحله بعد مرغ، پیازچه و جعفری را در کاسه مخلوط کنید. نمک، فلفل و یک قاشق آب لیموترش و کمی سس مایونز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سبزیها به مرغ بچسبند و طعمها باهم ترکیب شوند. این مخلوط را در نان بپیچید.
لقمه مدرسه با مرغ، بیش از یک خوراکی مدرسه ساده است و یک سرمایهگذاری در سلامت، انرژی و شادی روزانه کودک است. با این 10 ایده متنوع، دیگر دغدغه ندارید که لقمه برای مدرسه با مرغ چی درست کنم؟ این گزینهها نه تنها مغذی و خوشمزه هستند، بلکه زمان تهیه را به حداقل میرسانند. از امروز شروع کنید و بازخورد فرزندتان را مشاهده کنید. یادتان نرود سلامت و موفقیت کودکان با تغذیه مناسب آغاز میشود.

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی و گلودرد با نزدیک شدن به ماههای سرد سا ...
طرز تهیه 13 سالاد رژیمی چربی سوز برای لاغری تغذیه یکی از آن بخشهای مهم ...
طرز تهیه لواشک هلو خانگی، فوری و خوشمزه بدون فر و با فر تابستان، فصل میوه&zwn ...
کترینگ هفت و نیم
آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11
شماره تماس : 02144845300
ایمیل : support@7onim.ir