صفحه اصلی
غذاها
لیست قیمت
وبلاگ
رزرو غذا

10 دسر تابستانی خوشمزه و سریع برای نجات از گرمازدگی

دسر تابستانی

با افزایش دما، نوشیدنی‌ها، دسرها و شیرینی‌های گرم جایشان را به گزینه‌هایی خنک می‌دهند؛ دسرها، کیک‌ها و نوشیدنی‌هایی که با میوه‌های تازه، یخ، ماست یا بستنی آماده می‌شوند. اسموتی‌ها، پودینگ‌ها، فالوده‌ها، میلک شیک‌ها و ژله‌های خنک برخی از انواع دسر برای تابستان هستند. اگر شما هم به‌دنبال ایده‌های سریع، ساده و خوشمزه برای درست کردن دسر تابستانی هستید، در این مقاله از تهیه غذا هفت و نیم همراه ما باشید تا با محبوب‌ترین دسرهای تابستانی آشنا شوید.

فالوده طالبی؛ بهترین انتخاب برای عصرهای گرم تابستان

انواع دسر تابستانی

یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای تهیه دسر تابستانی ایرانی در انواع مختلف، استفاده از میوه‌های فصل مانند طالبی است. طالبی مواد مفید، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی دارد که برای سلامتی مفید هستند و به‌عنوان یک میوه آبدار و خوشمزه برای رفع تشنگی در تابستان پیشنهاد می‌شود. 

فالوده طالبی یک دسر تابستانی ساده است که راحت درست می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. البته اگر به ترکیب فالوده با شیر، بستنی یا ماست علاقه بیش‌تری دارید، می‌توانید برای تجربه طعم‌های متنوع‌تر، طرز تهیه اسموتی طالبی را در مجله کترینگ هفت و نیم بخوانید. برای تهیه این دسر تابستانی با طالبی به مواد زیر نیاز دارید:

  • طالبی متوسط: 2 عدد
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • تخم شربتی: یک قاشق غذاخوری (به‌صورت اختیاری)
  • آب و یخ: به میزان لازم

طرز تهیه فالوده طالبی

پوست طالبی‌ها را جدا کرده و میوه آن را 4 قاچ کنید. از یک قاچ طالبی، توپک‌های دایره‌ای شکل را با استفاده از اسکوپ جدا و بقیه قاچ‌ها را رنده کنید. در یک کاسه، طالبی رنده‌شده، شکر، گلاب، آب و یخ‌ها را بریزید و با هم مخلوط کنید. کاسه و محتویات آن را به‌ مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا حسابی خنک و مزه‌دار شود و بعد فالوده را نوش‌جان کنید.

به‌ دلخواه خود می‌توانید دانه‌های تخم شربتی را درون آب ولرم بریزید تا پف کنند. بعد دانه‌های پف‌کرده را همراه کمی آب درون قالب یخ بریزید تا یخ ببندند، سپس این یخ‌ها را هم به محتویات کاسه اضافه کنید. همچنین برای تزئین می‌توانید از گلبرگ‌های گل محمدی استفاده کنید.

بستنی ماست و توت فرنگی

دسر تابستانی برای مهمانی

توت‌فرنگی به جز خاصیت‌هایی مانند وجود ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها، طعم ترش و شیرینی دارد که ترکیب آن با مواد دیگر در دسر تابستانی یک طعم دلچسب را به وجود می‌آورد. برای تهیه این دسر تابستانی خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • ماست یونانی: نصف لیوان
  • توت‌فرنگی خردشده: یک لیوان
  • عسل: یک چهارم لیوان
  • عصاره وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • پوست لیمو رنده‌شده: نصف قاشق چای‌خوری (به‌صورت اختیاری)

طرز تهیه بستنی ماست و توت فرنگی

توت‌فرنگی‌های خردشده را درون پلاستیک‌های زیپ کیپ و درون فریزر بگذارید. همچنین برای طعم بهتر و تسریع روند آماده شدن این دسر، ماست را هم داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. بعد از گذشت 30 دقیقه، ماست و توت‌فرنگی‌های یخ‌زده را با عصاره وانیل، عسل و پوست لیمو رنده‌شده ترکیب کنید و به‌ مدت 50 دقیقه درون فریزر قرار دهید. اکنون بستنی شما آماده است و می‌توانید آن را نوش‌جان کنید. البته برای سرو این دسر خنک تابستانی می‌توانید اسکوپ‌های بستنی ماست و توت‌فرنگی را داخل نان بستنی کاسه‌ای قرار دهید یا میان 2 نان بستنی حصیری بگذارید.

میلک شیک انبه؛ نوشیدنی انرژی‌بخش تابستانی

دسر تابستانی خوشمزه

میلک شیک‌ها، بهترین دسر تابستانی برای مهمانی هستند؛ زیرا خیلی راحت آماده می‌شوند، طعم دلچسبی دارند و برای ذائقه‌های مختلف می‌توان آن‌ها را با استفاده از میوه‌های متفاوت آماده کرد. یکی از آن میوه‌های لاکچری و انرژی‌زا در تابستان، انبه است که خاصیت جلوگیری از گرمازدگی هم دارد. برای این که میلک شیک انبه را به‌عنوان یک دسر تابستانی نوش جان کنید، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • انبه متوسط: 2 عدد
  • بستنی وانیلی: 2 لیوان
  • شیر سرد: 2 لیوان

طرز تهیه میلک شیک انبه

پوست انبه را جدا و گوشت میوه را خرد کنید. تکه‌های خردشده انبه، بستنی وانیلی و شیر را درون مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید، سپس مخلوط به دست آمده را داخل لیوان‌های موردنظرتان بریزید و نوش‌ جان کنید. اگر به این سبک نوشیدنی‌ها علاقه دارید، طرز تهیه تعداد بیش‌تری نوشیدنی خنک تابستانی را در مجله کترینگ هفت و نیم بخوانید. 

ژله بستنی سه رنگ؛ دسری جذاب برای مهمانی‌

دسر تابستانی ساده

طعم خاص ژله باعث می‌شود همه افراد در هر سنی به آن علاقه داشته باشند. به همین دلیل می‌توان از آن در انواع دسر تابستانی استفاده کرد. از آن‌جایی که یک دسر مخصوص تابستان باید خنک باشد یا با استفاده از بستنی آماده شود، ما هم قصد داریم این بار به شما آموزش دهیم که ژله را به‌ صورت مخلوط با بستنی آماده کنید. برای تهیه این دسر تابستانی با ژله به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • پودر ژله قرمز با طعم آلبالو، تمشک، هندوانه یا هر طعم دلخواه دیگر: یک بسته
  • پودر ژله آبی با طعم بلوبری: یک بسته
  • پودر ژله بدون رنگ با طعم آلوئه‌ورا: یک بسته
  • بستنی وانیلی: 350 گرم
  • آب جوش: 3 لیوان

طرز تهیه ژله بستنی سه رنگ

برای تهیه این دسر تابستانی باید ترکیبی از ژله و بستنی را در هر 3 رنگ درست کنید. پس اول از رنگ قرمز شروع کنید. ژله را با آب جوش ترکیب کنید و آن را روی بخار کتری قرار دهید تا به خوبی حل شوند. بعد از سرد شدن ترکیب ژله، حدود یک‌سوم یعنی 115 گرم از بستنی (این مقدار به‌ ازای هر یک بسته ژله است.) را آب کرده و به ژله اضافه کنید، سپس ترکیب ژله و بستنی را درون یک قالب سیلیکونی که کف آن را از قبل با روغن چرب کرده‌اید، بریزید. 

قالب را به‌ مدت 45 دقیقه درون یخچال قرار دهید. بعد از بستن لایه اول، همین کار را برای لایه‌های دوم و سوم هم انجام دهید. در آخر قالب را داخل یخچال قرار دهید که ژله‌ها کاملا بسته شوند. بعد از این که ژله‌ها سفت شدند، قالب را از یخچال خارج کنید و آن را در یک ظرف برگردانید.

کیک بستنی؛ یک قاچ خنکی و خوشمزگی

دسر تابستانی مجلسی

در گرمای تابستان هیچ چیز لذت‌بخش‌تر از یک بستنی سرد و خوشمزه نیست. اکنون تصور کنید که ترکیبی از کیک و بستنی را به‌عنوان دسر تابستانی نوش‌جان می‌کنید، چه شود! اگر شما هم به‌ دنبال دسر تابستانی با بستنی هستید که حس و حال خوبی بدهد، کیک بستنی را با استفاده از مواد اولیه زیر آماده کنید:

  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • آرد سفید: 165 گرم
  • روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
  • شکر: 125 گرم
  • پودر کاکائو: 15 گرم
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • خامه صبحانه: یک بسته
  • شکلات تخته‌ای: 300 گرم
  • آب جوش: 60 گرم
  • بستنی با طعم و رنگ دلخواه به میزان لازم
  • پودر گردو، پودر پسته و میوه‌های دلخواه برای ترکیب با بستنی

طرز تهیه کیک بستنی

زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را با یک سوم از شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا فرم بگیرند. زرده‌های تخم‌مرغ را با باقی‌مانده شکر و وانیل مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوطی کرم رنگ به دست آید. آب جوش و روغن مایع را هم به مخلوط زرده‌ها اضافه کنید و هم بزنید. 

آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، در مخلوط زرده تخم‌مرغ الک کنید و بریزید، سپس ترکیب سفیده‌های تخم‌مرغ را هم طی 2 مرحله به این مخلوط اضافه کنید. مخلوط نهایی را درون قالب 20 سانت که کف آن کاغذ روغنی گذاشته‌اید بریزید و به‌ مدت 45 دقیقه درون فر با دمای 175 درجه قرار دهید. 

بعد از پخت، کیک را از قالب خارج کنید و آن را از پهلو برش دهید. به گونه‌ای که 2 لایه مساوی ایجاد شود. بستنی را با میوه‌ها، پودر پسته، پودر گردو یا هر ماده دیگری به دلخواه ترکیب کرده و کمی هم بزنید تا نه خیلی سرد و نه خیلی شل باشد، سپس آن را درون همان قالب کیک بریزید و داخل فریزر بگذارید. 

شکلات تلخ را روی بخار کتری قرار دهید و در همین حین خامه صبحانه را هم با آن مخلوط کنید تا گاناش به روش بن ماری به دست آید. گاناش را روی لایه پایینی کیک بریزید، بستنی را روی آن بگذارید، سپس لایه بالایی کیک را روی آن قرار دهید. کیک را برای چند دقیقه تا کمی خود را بگیرد داخل فریزر بگذارید و در نهایت روی آن را خامه‌کشی و نوش جان کنید.

پودینگ شکلاتی؛ فرنی نسل جدید

دسر خنک تابستانی

پودینگ که ساختاری شبیه فرنی دارد، این روزها به‌عنوان محبوب‌ترین دسر تابستانی شناخته می‌شود؛ به همین دلیل ایرانی‌ها، این دسر خوشمزه را با هر طعم و رنگی آماده می‌کنند. از آن‌جایی که شکلات همیشه طرفداران زیادی دارد، پیشنهاد می‌کنیم این دسر تابستانی را با شکلات درست کنید. برای تهیه پودینگ شکلات به مواد زیر نیاز دارید:

  • شیر: 3 پیمانه
  • آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری سرپُر
  • شکر: 6 قاشق غذاخوری
  • گلاب: یک چهارم پیمانه (به‌ صورت اختیاری)
  • شکلات تخته‌ای: 50 گرم
  • خامه صبحانه: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

آرد برنج و نشاسته ذرت را الک کرده و با یکدیگر مخلوط کنید. در این مخلوط کمی آب بریزید تا حالت خمیری به خود بگیرد و برای بافت لطیف‌تر، به‌ مدت 3 الی 4 ساعت به آن استراحت دهید. بعد از گذشت این زمان، مخلوط را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. شیر، شکر و پودر کاکائو را مرحله به مرحله اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ته نگیرد. 

بعد از این که محتویات درون قابلمه غلیظ‌تر شد، گلاب و خامه صبحانه را هم اضافه کنید. در نهایت شکلات خردشده را اضافه کنید و بعد از این که کمی دمای آن پایین آمد، مخلوط را درون ظرف‌های مورد نظر بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

کرم انبه؛ دسر انرژی‌زا برای روزهای گرم تابستان

دسر عصرانه تابستانی

کرم انبه، یک دسر تابستانی با بافت لطیف، خامه‌ای و ژلاتینی است که طعم دلچسبی دارد، خیلی راحت آماده می‌شود و انرژی‌زاست. در مجله کترینگ هفت و نیم می‌توانید با تعداد بیشتری از خوراکی های انرژی زا برای درس خواندن آشنا شوید. برای تهیه کرم انبه به‌عنوان دسر عصرانه تابستانی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • انبه: یک عدد
  • شیر: 3 پیمانه
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • آب: نصف پیمانه
  • خامه: 150 گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کرم انبه

پوست انبه را جدا کنید و آن را در مخلوط‌کن به حالت پوره درآورید. ژلاتین را در آب سرد روی بخار کتری مخلوط کنید و به پوره انبه اضافه کنید. در یک قابلمه روی حرارت، شکر و شیر را با هم ترکیب کنید. وانیل و خامه را هم درون قابلمه بریزید. مخلوط پوره انبه و ژلاتین را هم به آن‌ها اضافه کنید. سپس مخلوط نهایی را از صافی رد کنید و داخل یک قالب سیلیکونی بریزید و داخل یخچال بگذارید. بعد از گذشت 6 ساعت، دسر شما آماده است.

پای هلو

طرز تهیه دسر تابستانی

برای تهیه یک دسر تابستانی بهتر است میوه‌هایی را انتخاب کنید که طعم خوشمزه و خواص زیادی دارند. یکی از این میوه‌ها که اتفاقا در فصل تابستان هم به وفور پیدا می‌شود، هلو است. پای هلو بهترین دسری است که می‌توانید با این میوه درست کنید. برای تهیه این دسر تابستانی با هلو به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • آرد: 250 گرم
  • کره سرد: 115 گرم
  • شیر: 80 میلی‌لیتر
  • نمک: خیلی کم به اندازه نوک انگشت
  • شکر آسیاب‌شده: 30 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای بخش میانی:

  • هلو: 4 عدد
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • آبلیمو ترش: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پای هلو

آرد را الک و با کره سرد ترکیب کنید. وانیل، شکر آسیاب‌شده و زرده تخم‌مرغ را هم به‌ ترتیب اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. شیر را آرام آرام اضافه کنید تا خمیر جمع شود و هرگز با دست، ورز ندهید. خمیر را داخل نایلون و به‌ مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید. هلوها را نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم برش بزنید و آن‌ها را با نشاسته ذرت، وانیل و آبلیمو ترش مخلوط کنید. 

بخشی از خمیر را در قالب دلخواه خود پهن کنید. مخلوط هلو را که به‌عنوان مواد میانی درست کردید، روی خمیر بریزید. خمیر اضافی را روی مواد میانی قرار دهید و دو لایه بالایی و پایینی خمیر را خوب بهم بچسبانید. همچنین روی لایه بالایی خمیر چند شکاف ایجاد کنید تا بخارات مواد میانی هنگام پخت خارج شوند، سپس قالب و محتویات آن را درون فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 درجه به‌ مدت 50 دقیقه قرار دهید تا آماده شود.

دسر هندوانه با بستنی؛ دسر تابستانی رویایی

دسر مخصوص تابستان

هندوانه یکی از آن میوه‌های خوشمزه تابستانی است که اصلا نمی‌توان به فکر دسر تابستانی بود و آن را نادیده گرفت؛ به همین دلیل قصد داریم دستورالعمل یکی از خوشمزه‌ترین دسرها با هندوانه را آموزش دهیم. برای تهیه این دسر تابستانی با هندوانه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • آب هندوانه تازه: 2 لیوان
  • پودر ژلاتین: سه‌ونیم قاشق غذاخوری
  • آب سرد: سه چهارم لیوان
  • بستنی: نصف لیوان
  • شکر: نصف لیوان
  • خامه صبحانه: نصف یک بسته

طرز تهیه دسر هندوانه با بستنی

پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و برای حل شدن کامل در آب، آن را روی بخار کتری قرار دهید. آب هندوانه، بستنی، شکر و خامه صبحانه را درون مخلوط‌کن بریزید و در نهایت همه مواد اولیه را با هم ترکیب کنید. مخلوط به دست آمده را داخل ظرف‌های دلخواهتان بریزید و درون یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

روکر موز؛ دسر تابستانی ایتالیایی

دسر تابستانی ایرانی

همیشه قرار نیست برای تهیه دسر تابستانی به‌ سراغ میوه‌های فصل بروید، بلکه می‌توانید میوه‌هایی مانند موز را انتخاب کنید که هم انرژی‌زاست و هم در هر فصلی از سال وجود دارد. اگر می‌خواهید دسر تابستانی با موز درست کنید، روکر موز یکی از بهترین آن‌هاست. برای تهیه روکر موز به‌عنوان دسر ساده و سریع یخچالی با بیسکویت به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • موز: 2 عدد
  • ژله موزی: یک بسته
  • پنیر خامه‌ای: 150 گرم
  • بیسکویت پتی‌بور: یک بسته
  • شکر: دو سوم پیمانه
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
  • شیر: 2 پیمانه
  • پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: 200 گرم
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • آب جوش: یک‌ونیم پیمانه

طرز تهیه روکر موز

ژله موزی را در آب جوش حل کنید. نیمی از ژله را درون ظرف مورد نظر بریزید و داخل یخچال بگذارید. سپس موزها را حلقه حلقه کنید و روی ژله قرار دهید. نیم دیگر ژله را بریزید و ظرف را بار دیگر درون یخچال بگذارید. زرده تخم‌مرغ، نشاسته ذرت، وانیل و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. شیر را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس ترکیب تخم‌مرغ را که درست کردید، با آن مخلوط کنید و آن‌ها را روی حرارت کم بگذارید.

ژلاتین را با آب ترکیب کنید و روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید. پنیر خامه‌ای و خامه صبحانه را با یکدیگر مخلوط کرده و ژلاتین حل‌شده را هم به آن‌ها اضافه کنید. مخلوط شیر و تخم‌مرغ را با مخلوط پنیر و ژلاتین، ترکیب کنید و بیسکویت‌های خردشده را هم به آن‌ها بیفزایید. 

در نهایت این مخلوط را روی ژله درون ظرف بریزید و به مدت 4 الی 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید. اگر به دنبال بهترین دسر تابستانی مجلسی هستید، همین روکر موز را انتخاب کنید؛ زیرا ظاهر منحصربه‌فردی دارد. همچنین اگر رژیم غذایی با هدف افزایش وزن دارید، موز به‌دلیل خاصیت چاق‌کنندگی، بهترین انتخاب است. در ضمن می‌توانید با دیگر میان وعده های چاق کننده در مجله کترینگ هفت و نیم آشنا شوید.

سخن پایانی

در نهایت باید بگوییم که دسرهای تابستانی فقط یک خوراکی نیستند، بلکه با ترکیب طراوت، طعم و رنگ خود، بخش جدانشدنی از سفره‌های گرم این فصل به حساب می‌آیند. به همین دلیل در این مقاله، شما را با 10 دسر تابستانی آشنا کردیم. اگر درباره هر طرز تهیه دسر تابستانی سوالی دارید، می‌توانید در بخش دیدگاه همین صفحه بنویسید تا شما را راهنمایی کنیم.

فرقی نمی‌کند یک آشپز حرفه‌ای باشید یا مبتدی، این‌ها ساده‌ترین دسرهایی بودند که می‌توانید برای در امان ماندن از گرمای تابستان آماده کنید. البته اگر در روزهای مختلف نیاز داشتید که از بیرون غذا سفارش دهید، می‌توانید با اطمینان از کیفیت غذاها و قیمت مقرون‌به‌صرفه از خدمات غذای سازمانی، مهمانی یا مدارس در کترینگ هفت و نیم استفاده کنید. 

نوشته شده توسط ادمین
دوشنبه 19 خرداد 1404
0
115
دیدگاهتان را بنویسید
امتیاز :
ثبت نظر
پربازدید ها
18 خواص شلغم برای مردان و زنان + جدول ارزش غذایی

18 خواص شلغم برای مردان و زنان + جدول ارزش غذایی شلغم، یک سبزی ریشه‌ای م ...

طرز تهیه 10 دسر با انار برای شب یلدا

طرز تهیه 10 دسر با انار برای شب یلدا شب یلدا، بلندترین شب سال، یکی از مهم&zwn ...

لقمه برای مدرسه چی ببریم؟ آموزش لقمه مدرسه برای بچه ها

پانزده لقمه برای مدرسه | لقمه های سالم و خوشمزه خوراکی‌هایی که دانش&zwnj ...

کترینگ هفت و نیم

آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11

شماره تماس : 02144845300
ایمیل :  support@7onim.ir

ما را دنبال کنید 

   

مجوزها 

کپی رایت © تمام حقوق محفوظ است.