صفحه اصلی
غذاها
لیست قیمت
وبلاگ
رزرو غذا

طرز تهیه سوپ بلغور گندم برای سرماخوردگی؛ ساده و مقوی

طرز تهیه سوپ بلغور

سوپ‌ها، یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین پیش غذاهایی هستند که در سراسر دنیا تهیه می‌شوند، به‌خصوص سوپ بلغور گندم که ماده اولیه اصلی آن، بلغور گندم (دانه‌های گندم جوشانده و خشک‌شده که به قطعات ریزتر خرد شده‌اند) است. به طور کلی، این سوپ از غذاهای زمستانی گرم است که به دلیل ماهیت خود و مواد اولیه‌ای که دارد، یکی از بهترین گزینه‌ها برای روزهای سرد و افراد مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا به حساب می‌آید. در این مقاله از کترینگ هفت و نیم، بهترین تهیه غذای پرسنلی، همراه ما باشید تا طرز تهیه سوپ بلغور را از مواد اولیه تا ترفندهای پخت آن توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ بلغور

افراد در طرز تهیه سوپ بلغور از مواد اولیه متفاوتی استفاده می‌کنند. برای مثال بعضی آن را با مرغ، بعضی با گوشت، بعضی با عصاره مرغ یا گوشت و بعضی بدون هیچ یک از آن‌ها آماده می‌کنند. به همین دلیل اگر به دنبال غذای ساده و ارزان برای شام بدون گوشت هستید، سوپ بلغور می‌تواند در بین گزینه‌ها باشد. حتی این سوپ بدون استفاده از ادویه و رب برای کودکان هم مناسب است. از طرفی، برخی افراد در طرز تهیه سوپ با بلغور گندم از شیر استفاده می‌کنند. ما در این مقاله قصد آموزش طرز تهیه سوپ بلغور گندم ساده با استفاده از عصاره مرغ یا گوشت را داریم که برای پخت آن باید مواد اولیه زیر را آماده کنید:

  • بلغور گندم: نصف پیمانه (لیوان فرانسوی دسته‌دار)
  • عدس: نصف پیمانه (لیوان فرانسوی دسته‌دار)
  • پیاز: یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: 1.5 قاشق غذاخوری
  • سیب‌زمینی: یک عدد
  • جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت یا مرغ: یک عدد
  • فلفل سیاه، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • زرشک و پیازچه خردشده: به مقدار لازم (برای تزئین)

طرز تهیه سوپ بلغور در 6 مرحله

طرز تهیه سوپ با بلغور گندم

طرز تهیه سوپ بلغور خیلی سخت نیست و آماده‌سازی آن تقریبا به مدت 2 ساعت و 30 دقیقه طول می‌کشد؛ به همین دلیل، تقریبا یک سوپ ساده و سریع است که می‌توان آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی برای بیماران مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا آماده کرد. در ادامه، طرز پخت سوپ بلغور گندم را در 6 مرحله توضیح می‌دهیم:

اولین مرحله؛ خیساندن بلغور و عدس

اولین مرحله از طرز تهیه سوپ بلغور را باید با خیساندن بلغور و عدس شروع کنید. این کار به از بین رفتن نفخ عدس و پخت بهتر بلغورها کمک می‌کند. بلغورها را به مدت 12 ساعت و عدس‌ها را به مدت نیم ساعت تا یک ساعت قبل پخت در یک کاسه آب بخیسانید.

دومین مرحله؛ خرد کردن سیب‌زمینی‌ها

استفاده از سیب‌زمینی باعث غلیظ‌تر شدن سوپ بلغور می‌شود؛ بنابراین سیب‌زمینی‌ها را به خوبی بشویید و بعد پوست آن‌ها را جدا کنید، سپس آن‌ها را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

سومین مرحله؛ تفت دادن پیاز در روغن

پوست پیاز را جدا کنید و آن را به خوبی بشویید، سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه که قصد درست کردن سوپ بلغور گندم را در آن دارید، مقداری روغن بریزید، پیاز خردشده را هم به محتویات قابلمه اضافه کنید و آن را تفت دهید تا رنگش عوض شود.

چهارمین مرحله؛ اضافه کردن عدس، بلغور، رب و سیب‌زمینی

بعد از این که پیازها رنگ طلایی به خود گرفتند، عدس و بلغور گندم خیسانده‌شده را درون قابلمه بریزید. رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. در نهایت سیب‌زمینی‌های خردشده را هم اضافه کنید و همه مواد را روی حرارت تفت دهید.

چگونه سوپ بلغور درست کنیم

پنجمین مرحله؛ اضافه کردن آب و عصاره مرغ

در این مرحله از طرز تهیه سوپ بلغور باید عصاره مرغ یا گوشت را با آب ولرم مخلوط و در نهایت همراه با آب به محتویات قابلمه اضافه کنید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد، اما بعد از آن شعله گاز را کم کنید تا سوپ به آرامی بپزد. اگر حین پخت سوپ، آب کم شد، می‌توانید مقداری آب اضافه کنید.

ششمین مرحله؛ آماده‌سازی نهایی و سرو سوپ

در آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ بلغور، بعد از این که تمام مواد داخل قابلمه به خوبی پخته و نرم شدند، جعفری‌های خردشده را همراه با ادویه‌ها داخل سوپ بریزید. در نهایت 10 دقیقه منتظر بمانید و بعد شعله گاز را خاموش کنید. اکنون سوپ را داخل ظرف‌های مورد نظرتان بریزید و با زرشک، پیازچه یا جعفری خردشده تزیین کنید.

سوپ بلغور گندم به دلیل فیبر، پروتئین، کربوهیدرات و ویتامین B قابل‌توجهی دارد، می‌تواند به کاهش وزن و سلامت پوست و مو هم کمک کند. روزهایی که به این فکر می‌کنید ناهار چی درست کنم و هیچ گزینه‌ای به ذهنتان نمی‌آید، این سوپ یکی از بهترین گزینه‌ها خواهد بود.

طرز تهیه سوپ بلغور گندم برای سرماخوردگی

ترفندهای کاربردی طرز تهیه سوپ با بلغور گندم

اگر شما هم به دنبال پاسخ این سوال هستید که برای سرماخوردگی چی خوبه؟ باید بگوییم سوپ بلغور یکی از بهترین گزینه‌هاست. در این مقاله با طرز تهیه سوپ بلغور و مواد اولیه مورد نیاز آن آشنا شدید، اما برای طعم بهتر، خاصیت بیش‌تر و آماده‌سازی سریع‌تر این سوپ باید ترفندهای تهیه آن را هم بلد باشید که عبارتند از:

  • برای تهیه سوپ بلغور می‌توانید از بلغور جو به جای بلغور گندم استفاده کنید.
  • برای تهیه سوپ بلغور با گوشت می‌توانید از گوشت گوسفندی یا گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید.
  • در سوپ بلغور می‌توان به جای عدس از دال عدس استفاده کرد.
  • برای رنگ و طعم بهتر سوپ بلغور می‌توانید به آن زعفران اضافه کنید.
  • در طرز تهیه سوپ بلغور می‌توانید رب گوجه‌فرنگی را حذف کنید یا از گوجه‌فرنگی رنده‌شده به جای آن استفاده کنید.
  • در طرز تهیه سوپ بلغور گندم با مرغ می‌توانید مرغ‌ها را بپزید و به صورت ریش ریش به سوپ اضافه کنید یا مرغ را از همان ابتدا در قابلمه همراه سایر مواد اولیه بپزید.
  • استفاده از آلو بخارا، ساقه و برگ کرفس خردشده، هویج و قارچ خردشده، پودر سیر و آویشن در طرز تهیه سوپ بلغور مطابق ذائقه‌تان امکان‌پذیر است.
  • برای مزه بهتر سوپ می‌توانید از گشنیز هم در کنار جعفری خردشده استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر سوپ می‌توانید مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • برای لعاب‌دار شدن سوپ بلغور گندم می‌توانید از برنج نیم‌دانه هم استفاده کنید.
  • برای کاهش مدت‌ زمان پخت سوپ بلغور می‌توانید از زودپز استفاده کنید.
  • در طرز تهیه سوپ بلغور با شیر باید در مرحله پنجم، شیر را به جای آب اضافه کنید. همچنین در آخر می‌توانید با میکس کردن سوپ با استفاده از گوشت‌کوب برقی آن را به حالت پوره درآورید.

طرز پخت سوپ بلغور گندم

سخن پایانی

در این مقاله توضیح دادیم چگونه سوپ بلغور درست کنیم. شما می‌توانید این سوپ را برای بیماران سرماخورده یا پذیرایی از مهمانان خود آماده کنید. طرز تهیه سوپ بلغور گندم برای سرماخوردگی تفاوتی با طرز تهیه‌ای که در این مقاله توضیح دادیم، ندارد. فقط می‌توانید مطابق ذائقه‌تان از مواد اولیه متفاوتی برای تهیه آن استفاده کنید. اگر در هر یک از مراحل طرز تهیه سوپ بلغور سوالی دارید، در بخش دیدگاه همین صفحه بنویسید تا شما را راهنمایی کنیم.

نوشته شده توسط ادمین
دوشنبه 26 آبان 1404
0
20
دیدگاهتان را بنویسید
امتیاز :
ثبت نظر
پربازدید ها
پذیرایی در جلسات اداری، مهم‌ترین نکاتی که باید بدانیم

پذیرایی در جلسات اداری، مهم‌ترین نکاتی که باید بدانیم پذیرایی در جلسات ا ...

11 خواص گوجه سبز برای سلامتی + مضرات مصرف زیاد

11 خواص گوجه سبز برای سلامتی + مضرات مصرف زیاد گوجه سبز یا آلوچه، میوه‌ا ...

طرز تهیه انواع غذاهای بهاری خوشمزه و سالم

طرز تهیه انواع غذاهای بهاری خوشمزه و سالم با توجه به چهار فصل بودن کشور عزیزم ...

کترینگ هفت و نیم

آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11

شماره تماس : 02144845300
ایمیل :  support@7onim.ir

ما را دنبال کنید 

   

مجوزها 

کپی رایت © تمام حقوق محفوظ است.