صفحه اصلی
غذاها
لیست قیمت
وبلاگ
رزرو غذا

طرز تهیه لواشک کیوی خانگی خوشمزه با نکات کلیدی

طرز تهیه لواشک کیوی

لواشک‌ خانگی میان وعده سالم و جذابی است که طرفداران پروپاقرصی دارد. اغلب طرفداران لواشک، در فصل تابستان و در پایان فصل با میوه‌های مخصوص آن به سراغ درست کردن لواشک می‌روند، غافل از این که با میوه‌های فصلی دیگری نیز می‌شود لواشکی خاص و خوش‌طعم درست کرد، مثلا لواشک کیوی. اما طرز تهیه لواشک کیوی چگونه است؟ در این یادداشت ترش و خوشمزه از کترینگ هفت ونیم، به سراغ آموزش تهیه لواشک کیوی می‌رویم تا در این فصل این خوراکی خوشمزه را درست کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید. آب دهنتان را قورت دهید و با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه لواشک کیوی خانگی

طرز تهیه لواشک کیوی خانگی چگونه است؟ چطور لواشک کیوی درست کنم؟ در ابتدا و به عنوان اولین قدم برای شروع فرآیند طرز تهیه لواشک کیوی، به سراغ خرید کیوی‌های درشت و رسیده بروید. هر چقدر علاقه‌ی بیشتری به دنیای ترشیجات و لواشک دارید، می‌توانید کیوی‌های بیشتری تهیه کنید. کیوی‌ها را به خوبی شسته و خشک کنید تا کار را شروع کنیم. 

مواد مورد نیاز برای تهیه لواشک کیوی عبارتند از:

  • کیوی 1 کیلوگرم (ترجیحا کیوی‌های رسیده و شیرین)
  • شکر 200 گرم (اختیاری، بسته به ذائقه شما)
  • آب لیمو تازه 2 قاشق غذاخوری (برای جلوگیری از تغییر رنگ و بهتر شدن طعم)
  • آب به میزان لازم (اگر کیوی‌ها خیلی سفت باشند)

نکته: در صورتی که قصد تهیه میزان بیشتری از لواشک را دارید، می‌توانید به همین نسبت مواد را بیشتر کنید. همچنین اگر دوست داشتید حالا که مواد مورد نیاز را دارید همزمان به سراغ تهیه طرز تهیه مربای کیوی نیز بروید.

طرز تهیه لواشک کیوی ترش

دستور تهیه لواشک کیوی با آموزش مرحله به مرحله

اگر تا به حال تجربه درست کردن هیچ نوع لواشک خانگی‌ای را نداشته‌اید، اصلا نگران نباشید! تنها کافیست چند مرحله ساده پیش رو را به ترتیب انجام دهید. در مطالب قبلی طرز تهیه لواشک هلو را هم به شما یاد داده‌ایم تا در زمینه درست کردن لواشک حسابی حرفه‌ای شوید. حالا برویم سراغ آموزش تهیه لواشک کیوی.

مرحله 1؛ آماده‌سازی کیوی‌ها

در مرحله اول طرز تهیه لواشک کیوی، کیوی‌هایی که پیش‌تر شستیم را باید پوست بگیریم. اگر کیوی‌هایی که تهیه کرده‌اید رسیده و نرم باشد، با دست و بدون نیاز به چاقو و پوست‌کن این کار به آسانی انجام می‌شود. سعی کنید در این مرحله کمی حوصله به خرج دهید تا پوست‌گیری نازک و بدون اسراف انجام شود. کیوی‌ها را به قطعات کوچک برش دهید تا به راحتی در غذاساز یا مخلوط‌کن پوره شوند.

مرحله 2؛ پوره کردن

این مرحله از الزامات طرز تهیه لواشک کیوی بدون هسته است. قطعات کیوی را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و به خوبی پوره کنید. اگر کیوی‌ها خیلی سفت هستند، می‌توانید مقداری آب اضافه کنید تا پوره شدن‌شان آسان‌تر شود. پس از پوره کردن، مخلوط را از صافی رد کنید تا تکه‌های سفت یا نرسیده و دانه‌های کیوی که احتمال حساسیت نیز دارند از پوره جدا شوند. اگر این مرحله به خوبی انجام شود، در پایان لواشک کیوی بافتی صاف و یکنواخت خواهد داشت.

طرز تهیه لواشک کیوی خانگی

مرحله 3؛ افزودن شکر و آب لیمو

پوره کیوی آماده‌شده را به یک قابلمه منتقل کنید. حالا با توجه به سلیقه و ذائقه‌ای که دارید می‌توانید شکر را به پوره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. میزان شکر بستگی به طعم مورد نظر شما دارد، اما یادتان باشد که با خشک شدن، طعم شیرینی تشدید می‌شود. در طرز تهیه لواشک کیوی ترش باید شکر را حذف کنید یا از مقداری کیوی نرسیده استفاده کنید. در این مرحله آب لیمو را هم اضافه کنید تا لواشک خوش‌رنگ‌تر و خوش‌طعم‌تری داشته باشید.

مرحله 4؛ پختن پوره

قابلمه حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا پوره شروع به غلیظ شدن کند. در این مرحله از طرز تهیه لواشک کیوی، کم کم آب پوره کشیده شده و کمی تغییر رنگ می‌دهد. این کار را به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه و تا زمانی که پوره به قوام خمیری برسد، ادامه دهید.

مرحله 5؛ خشک کردن

فر را روی دمای پایین، حدود 60 درجه سانتی‌گراد (140 درجه فارنهایت) تنظیم کنید یا اگر از دستگاه خشک‌کن استفاده می‌کنید، آن را بر اساس دستورالعمل سازنده تنظیم کنید. یک سینی بزرگ را با کاغذ روغنی یا سیلیکون بپوشانید. پوره کیوی را روی سینی پخش کنید به طوری که لایه‌ای یکنواخت و با ضخامت حدود 1 تا 2 میلی‌متر داشته باشید. سینی را در فر قرار دهید و در را باز بگذارید تا رطوبت خارج شود. فرآیند خشک شدن ممکن است 6 تا 12 ساعت طول بکشد. هر چند ساعت یکبار چک کنید تا از خشک شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

دستور تهیه لواشک کیوی

مرحله 6؛ برش و نگهداری

پس از خشک شدن، لواشک را از سینی جدا کرده و به قطعات مورد نظر برش دهید. لواشک را در ظروف شیشه‌ای درب‌دار نگهداری کنید. در صورت نگهداری در یخچال تا چند ماه تازه می‌ماند. این لواشک سالم و خوشمزه به عنوان میان‌وعده، در کنار تغذیه و ساندویچ برای مدرسه بچه‌ها، گزینه‌ای مفید برای سیستم گوارش است.

مرحله 7؛ سس لواشک

 در آخر اگر دوست دارید لواشکی که درست کردید کمی مرطوب باشد، می‌توانید به سراغ درست کردن طرز تهیه سس لواشک کیوی نیز بروید. برای این کار از ترکیب آب، نمک، شکر، جوهر لیمو و رنگ خوراکی سبز استفاده کنید. ترکیب را کمی بجوشانید، اجازه دهید سرد شود و در هنگام میل کردن لواشک از آن استفاده کنید.

چطور لواشک کیوی درست کنم

سخن پایانی

امیدواریم این مطلب از هفت‌ونیم را دوست داشته باشید و به کمک آن بتوانید یک لواشک کیوی خوشمزه درست کنید. دغدغه ‌ما همواره یادآوری اهمیت تغذیه سالم و ارائه پیشنهادات متنوع و جذاب در این راستاست. کترینگ هفت‌ونیم بهترین تهیه غذا در غرب تهران، افتخار همراهی شما برای لذت بردن از طعم خوش غذا همراه با در نظر گرفتن استانداردهای روز دنیا را دارد.

نوشته شده توسط ادمین
دوشنبه 8 بهمن 1403
0
89
دیدگاهتان را بنویسید
امتیاز :
ثبت نظر
پربازدید ها
تغذیه قبل کنکور، کلید طلایی دروازه‌های موفقیت

تغذیه قبل کنکور، کلید طلایی دروازه‌های موفقیت کنکور، آزمونی سرنوشت‌ ...

لقمه برای مدرسه چی ببریم؟ آموزش لقمه مدرسه برای بچه ها

پانزده لقمه برای مدرسه | لقمه های سالم و خوشمزه خوراکی‌هایی که دانش&zwnj ...

تغذیه سالم برای صبحانه کودکان چیست؟

تغذیه سالم برای صبحانه کودکان چیست؟ تغذیه سالم برای صبحانه کودکان به‌عنو ...

کترینگ هفت و نیم

آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11

شماره تماس : 02144845300
ایمیل :  support@7onim.ir

ما را دنبال کنید 

   

مجوزها 

کپی رایت © تمام حقوق محفوظ است.