آش عدس یکی از غذاهای مقوی و خوشمزهای است که میتواند سیستم ایمنی بدن را در فصول سرد سال تقویت کرده و علائم بیماری را کاهش دهد. این آش به دلیل داشتن مواد مغذی مانند عدس، سبزیجات تازه و ادویههای گرم، بهعنوان یک غذای درمانی در روزهای سرد و بیماری شناخته میشود. در این مقاله، به شرح طرز تهیه آش عدس برای سرماخوردگی میپردازیم و علاوه بر معرفی خواص این آش، روش پخت را بهصورت مرحله به مرحله شرح خواهیم داد. همچنین، به نکاتی درباره استفاده از آش عدس در برنامههای غذایی و تهیه آن بهعنوان غذای مناسب سرماخوردگی خواهیم پرداخت.
اگر به دنبال درست کردن آش برای سرماخوردگی یا آش و انواع سوپ برای افطاری هستید مطمئن باشید که آش عدس یکی از بهترین انتخابهاست. برای تهیه آش عدس برای سرماخوردگی، مهمانی افطاری و ... ابتدا مواد زیر را آماده کنید.
آش عدس یک آش خوشمزه و مقوی است که طرز پخت سادهای دارد. برای پخت آش عدس بهعنوان یکی از خوشمزهترین غذاهای زمستانی گرم و حتی یکی از غذاهای چهارشنبه سوری در روزهای سرد سال، در ادامه همراه ما باشید.
در اولین مرحله از طرز تهیه آش عدس برای سرماخوردگی ابتدا عدس و برنج را بشویید و حدود یک ساعت در آب خیس کنید. سبزی آش را تمیز بشویید و ریز خرد کنید. سیبزمینی را به قطعات کوچک خرد کنید. این مواد باعث میشوند آش شما به یک آش سرماخوردگی با عدس مغذی تبدیل شود.
پیازها را خرد کرده و با کمی روغن یا کره در قابلمهای تفت دهید تا کمی طلایی شوند؛ سپس سیر خردشده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. در نهایت زردچوبه را نیز به این ترکیب اضافه کنید تا عطر و طعم غذا بیشتر شود. البته حواستان باشد زردچوبه نباید زیاد حرارت ببیند وگرنه خواصش از بین میرود.
در این مرحله از طرز تهیه آش عدس برای سرماخوردگی، عدس و برنج خیسخورده را به قابلمه اضافه کنید و حدود 6 پیمانه آب به آن بیفزایید؛ اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند تا نرم شوند.
آش عدس به عنوان غذای بدون گوشت برای سحری هم گزینه مناسبی است؛ هم مقوی است و هم ساعتها میتواند روزهدار را سیر نگه دارد.
بعد از این که زمان کافی گذشت و عدس و برنجها نیمپز شدند، حالا سبزیهای خردشده و سیبزمینی را به آش اضافه کنید. ترکیب سبزیها با عدس، علاوه بر افزایش ارزش غذایی و بهبود عطر و طعم غذا، آش را برای روزهای سرماخوردگی فوقالعاده مقوی و مغذی میکند.
پس از حدود 30 دقیقه، نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی آبغوره یا آبلیمو به آش عدس مریض اضافه کنید. این طعمدهندهها در آش مخصوص سرماخوردگی با عدس، به تسکین گلودرد و تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند.
در تابهای کوچک، نعناع خشک را با کمی روغن تفت دهید و به آش اضافه کنید. با انجام این مرحله از طرز تهیه آش عدس برای سرماخوردگی، طعم و عطر آش عدس تکمیل میشود. برای درست کردن نعناع داغ آش عدس مریض پیشنهاد میکنیم از مقدار خیلی کمی روغن استفاده کنید و زیاد هم نعناع خشک را سرخ نکنید. در ضمن اگر دوست داشته باشید برای هضم راحتتر میتوانید در انتها آش را با گوشتکوب برقی پوره کنید.
بیشتر بخوانید: اگر طرز تهیه سوپ دال عدس برای سرماخوردگی را بلد نیستید، هر چه سریعتر آن را یاد بگیرید و به طرفداران این سوپ لذیذ و مقوی بپیوندید!
در این روش میتوانید برنج را حذف کنید یا در کنار برنج، بلغور گندم نیز اضافه کنید. برای این کار تمام مراحل قبلی تکرار میشود و هم زمان با برنج و عدس، بلغور گندم که از قبل خیس خورده را به آش اضافه کنید. بلغور گندم لعاب آش را بیشتر میکند و خواص زیادی دارد.
تا اینجا طرز تهیه آش عدس برای سرماخوردگی را یاد گرفتید. حالا برای تکمیل مطلب باید بگوییم آش عدس برای سرماخوردگی را میتوانید با نان سنگک تازه و کمی ماست سرو کنید. همچنین برای افرادی که بهدنبال گزینههای کمکالری هستند، این آش میتواند بهعنوان یک غذای رژیمی نیز در نظر گرفته شود. این غذای خوشمزه و سالم را در روزهای سرد و برای تقویت بدن خود و عزیزانتان بپزید یا از کترینگ تهیه کنید و از خواص درمانی آن بهرهمند شوید.
طرز تهیه 36 بهترین دمنوش لاغری سریع شکم و پهلو گاهی اوقات برای رسیدن به تناسب ...
طرز تهیه آش ماش و شلغم بدون گوشت و با گوشت در فصل سرما که بیماریهایی مث ...
لیست بهترین غذای پلویی برای سرماخوردگی سرماخوردگی یکی از شایعترین بیمار ...
کترینگ هفت و نیم
آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11
شماره تماس : 02144845300
ایمیل : support@7onim.ir