صفحه اصلی
غذاها
لیست قیمت
وبلاگ
رزرو غذا

پیش غذای مجلسی برای افطار چی درست کنم؟

پیش غذای مجلسی برای افطار

پیش غذای مجلسی برای افطار لازمه‌ی یک مهمانی جذاب افطاری است! مهمان‌نوازی یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی در جوامع ایرانی است؛ این مسئله از دیرباز تا کنون به‌عنوان یک ارزش مورد توجه ویژه قرار گرفته است. ایرانیان به مهمان‌دوستی اهمیت زیادی می‌دهند و معمولا مهمان‌نوازی را نشانه‌ای از احترام و مهربانی نسبت به مهمانان خود می‌دانند. در ماه رمضان، ماه مهمانی خدا، این مهمان‌نوازی بیشتر از همیشه برای ما ایرانیان اهمیت پیدا می‌کند و سعی می‌کنیم با تدارکاتی کامل و عالی در تهیه غذا و بهترین پیش غذا برای افطار میزبان درجه یکی باشیم.

کترینگ هفت و نیم علاوه بر هدف تامین و تهیه‌ی غذای سالم و باکیفیت برای ارتقاء سلامت جامعه، با دغدغه آگاهی‌بخشی و دادن اطلاعات کاربردی کنار شماست. ما اطلاعات مورد نیاز شما در زمینه‌های مختلف تغذیه و سلامت را در اختیارتان قرار می‌دهیم. در این راستا این بار به سراغ آداب غذایی و تهیه پیش غذای مجلسی برای افطار می‌رویم تا برای تهیه غذا مناسب افطار و برگزاری مهمانی‌های‌تان به بهترین نحو، به شما کمک کنیم.

پیش غذا چیست؟

پیش‌غذاها غذاهایی هستند که قبل از غذای اصلی یا همراه با غذای اصلی سرو می‌شوند تا طعم و اشتها را برانگیزانند و به بیشتر کردن لذت خوردن وعده غذایی کمک کنند. از آن‌جایی که صرف غذا در مهمانی‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، پیش غذای جذاب نیز می‌تواند یک تجربه دلچسب از غذا خوردن در مهمانی باشد. پیش غذای مجلسی برای افطار در یک مهمانی افطاری بعد از ساعت‌ها روزه‌داری و گرسنگی می‌تواند انرژی مورد نیاز شما و مهمانان را تامین کند و لحظاتی لذت‌بخش با همراهی طعم و بوهای جذاب رقم بزند.

پیش غذای افطار

ویژگی پیش غذای مجلسی برای افطار

اولین ویژگی برای داشتن یک پیش غذای مجلسی برای افطار داشتن ظاهری شکیل و نحوه سرو زیباست؛ پیش‌غذای چشم نواز، خوش‌رنگ و لعاب، همراه با عطر و بوی خوش در ظرف‌های سرو مناسب می‌تواند یک میز بی‌نظیر برای آغاز مهمان‌نوازی باشد. توجه به ظاهر پیش غذای مجلسی برای افطار جزء اولویت‌ها برای افزایش اشتهای مهمان‌هاست، اما ویژگی‌های دیگری نیز برای انتخاب بهترین پیش غذا برای افطار وجود دارند.

پیش غذای مجلسی باید سبک باشد تا معده روزه‌دار را اذیت نکند و میل به غذای اصلی را از بین نبرد. پیش غذا باید مواد مغذی لازم برای بدن را تامین کند، در نتیجه استفاده از سبزیجات، حبوبات و مغزها در پیش غذا می‌تواند آن را مغذی‌تر و سالم‌تر کند. همچنین تنوع در رنگ و طعم پیش غذا و استفاده از مواد غذایی مختلف و ادویه‌های خوش‌عطر سفره افطار را زیباتر و جذاب‌تر می‌کند. در ضمن اگر بخواهیم از دید میزبان به مسئله نگاه کنیم پیش غذای مجلسی برای افطار باید به سرعت و آسانی تهیه شود تا وقت زیادی نگیرد.

چند نمونه پیش غذای مجلسی برای افطار

صرف وعده افطاری و همچنین پیش غذای مجلسی برای افطار تفاوت‌هایی با دیگر وعده‌های غذایی مراسمات ما دارد. در ایام ماه مبارک رمضان همه ما به علت روزه‌داری و در نظر گرفتن سلامتی، شرایط ویژه‌ای داریم که برای برگزاری هرچه بهتر مهمانی‌ها و محافل باید هنگام تهیه غذا به آن‌ها توجه کنیم. ضمن این که خوردن غذای مناسب و خوب باعث می‌شود روزه‌داران بتوانند این دوران را راحت‌تر طی کنند. در مطلب غذای افطاری برای مهمان در وبلاگ کترینگ هفت‌ونیم به انواع غذای مناسب اشاره کردیم که خواندن آن خالی از لطف نیست. اما برای انتخاب پیش غذای مجلسی برای افطار می‌توانید سراغ لیست زیر بروید:

  • سوپ جو
  • سوپ ورمیشل
  • سوپ قارچ
  • سوپ گوجه
  • آش رشته
  • آش جو
  • آش دوغ
  • آش ترخینه
  • آش شله‌قلمکار
  • فرنی
  • شیر برنج
  • شله‌زرد
  • حلیم
  • عدسی
  • خوراک لوبیا

لیستی از انواع پیش غذای مجلسی برای افطار که در بالا ارائه شد، با توجه به وجود انواع سبزیجات، می‌تواند انتخابی سالم و سبک برای برای یک مهمانی افطاری باشد. با دیزاین جذاب و چشم‌نواز لذت چشیدن این پیش‌غذاها را چندین برابر کنید.

افطار سریع و خوشمزه

طرز تهیه پیش غذا برای افطاری

برای همراهی بیشتر با شما در فرآیند میزبانی، در این بخش از مقاله طرز تهیه چند مورد از لیست پیش غذای مجلسی برای افطار را در اختیار شما می‌گذاریم. طرز تهیه پیش غذا برای افطاری باید مطابق با سلیقه شما و مهمانان‌تان باشد؛ بنابراین در انتخاب پیش‌غذاها این مسئله را درنظر بگیرید و در صورت نیاز با اندکی تغییر در آن‌ها طعم‌ها را با ذائقه مهمان‌ها هماهنگ کنید.

سوپ قارچ

سوپ قارچ یکی از پیش غذاهای محبوب در سراسر دنیاست و طرفداران پر و پا قرصی دارد که می‌تواند یک گزینه دوست‌داشتنی به عنوان پیش غذای مجلسی افطار باشد.

مواد مورد نیاز برای 5 نفر:

  • قارچ، 500 گرم
  • جو پرک، نصف پیمانه
  • آب مرغ، 3 لیوان
  • آب، 3 لیوان
  • سینه مرغ، 200 گرم
  • خامه، یک بسته کوچک
  • کره، 50 گرم
  • هویج، در صورت دلخواه یک عدد کوچک
  • پیاز، یک عدد درشت
  • ذرت، 100 گرم
  • جعفری، 2 الی 3 قاشق ریز خردشده
  • نمک و فلفل، به میزان دلخواه
  • پودر سیر و پاپریکا، به میزان دلخواه

طرز تهیه سوپ قارچ

ابتدا کمی روغن در قابلمه مدنظر ریخته و پیازهای نگینی و ریز خردشده را به آن اضافه کنید. بعد از کاراملی و نرم شدن پیازها، سینه مرغ ریز خردشده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند، سپس ادویه‌ها را نیز اضافه کنید. هویج خردشده یا رنده‌شده را نیز در این مرحله اضافه کنید. سپس قارچ‌های خوب شسته‌شده و حلقه‌حلقه‌شده را به همراه کره در یک ظرف مجزا ریخته و با حرارت بالا تفت دهید؛ تفت دادن قارچ را تا زمان پخت کامل قارچ ادامه دهید، سپس آرد را به قارچ‌ها اضافه کرده و تا زمانی که خامی آن گرفته شود تفت دهید. در پایان این مرحله خامه‌ای که به دمای محیط رسیده را به ترکیب اضافه کنید و تا یک دست شدن مواد، روی حرارت هم بزنید. در انتها کمی آب یا شیر به ترکیب اضافه کنید تا سس کرمی شکلی داشته باشید.

حالا هم سس قارچ آماده شده و هم مرغ پخته شده است. سس را به محتویات قابلمه اضافه کنید و با مقداری آب آن‌ها را مخلوط کرده تا کامل با یکدیگر مخلوط شوند. در ده دقیقه پایانی پخت، جو پرک، ذرت پخته‌شده و کمی جعفری را نیز به این مواد خوش‌عطر و بو اضافه کنید. در پایان، زمان سرو این پیش غذای مجلسی برای افطار می‌توانید از کمی  خامه و جعفری برای تزئین استفاده کنید.

بهترین پیش غذا برای افطار

شله زرد

شله زرد نیز یک پیش غذای مجلسی برای افطار است که در میان دسرهای سنتی و محبوب ایرانی نیز جای دارد. این پیش‌غذا با عطر و بوی زعفران، همراه با تزئین مغزیجات، زیبایی سفره افطار را چندین برابر می‌کند.

مواد مورد نیاز برای 5 نفر:

  • برنج نیم‌دانه، یک‌ونیم پیمانه
  • شکر، 3 پیمانه
  • زعفران دم‌کرده، یک فنجان
  • گلاب، یک فنجان
  • آب، 3 الی 4پیمانه
  • کره، 20 گرم
  • خلال بادام، در صورت دلخواه

طرز تهیه شله زرد

بعد از پاک کردن و شستن برنج، به همراه آب، بر روی حرارت ملایم برنج را بپزید. پس از پخت کامل برنج، زعفران را به آن اضافه کنید. (در این مرحله در صورت دلخواه می‌توانید بادام‌های خیس‌خورده را اضافه کنید.) در مرحله بعد گلاب را اضافه کنید، سپس شکر را به تدریج اضافه کرده و به طور مداوم ترکیب را هم بزنید. در انتها کره ذوب‌شده را به مواد اضافه کرده و مواد را از روی حرارت بردارید. بعد از 20 دقیقه استراحت، شله‌زرد خوشمزه شما آماده سرو به‌عنوان یک پیش غذای مجلسی برای افطار است. برای تزیین شله زرد می‌توانید از پودر دارچین، خلال بادام، خلال پسته و گل محمدی استفاده کنید.

طرز تهیه پیش غذا برای افطار

همراه شماییم

خیلی ممنونیم که تا پایان این مطلب از کترینگ هفت‌ونیم، بهترین تهیه غذای مراسم در تهران، با ما همراه بودید. امیدواریم این مقاله کمکی در راستای برگزاری مهمانی‌ها و مجالس شما در ماه رمضان باشد. در صورت علاقه به این مطلب می‌توانید دیگر مطالب هفت‌ونیم مانند غذای مناسب سحری را نیز مطالعه کنید. مثل همیشه کترینگ هفت و نیم در این ماه نیز در کنار شماست تا تجربه لذت‌بخشی از میزبانی را داشته باشید و اگر خودتان زمان کافی برای آشپزی نداشتید، باکیفیت‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاها را از هفت‌ونیم سفارش دهید.

نوشته شده توسط ادمین
پنجشنبه 2 فروردین 1403
0
2107
دیدگاهتان را بنویسید
ثبت نظر
پربازدید ها
طرز تهیه لواشک هلو

طرز تهیه لواشک هلو خانگی، فوری و خوشمزه بدون فر و با فر تابستان، فصل میوه&zwn ...

بهترین دمنوش برای سرماخوردگی

بهترین دمنوش برای سرماخوردگی | 19 دمنوش درمان سرفه تحقیقات نشان می‌دهند ...

آموزش 5 میان وعده مناسب دانش آموزان

آموزش 5 میان وعده مناسب دانش آموزان، تنقلاتی سالم و خوشمزه پیدا کردن میان وعد ...

کترینگ هفت و نیم

آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11

شماره تماس : 02144845300
ایمیل :  support@7onim.ir

ما را دنبال کنید 

   

مجوزها 

کپی رایت © تمام حقوق محفوظ است.