فینگرفودها یا غذاهای انگشتی در سالهای اخیر بسیار محبوب شدهاند و امروزه پای ثابت اغلب مهمانیها و دورهمیها هستند. طرز تهیه فینگر فود برای مهمانی بسیار ساده و سریع است و به دلیل تنوع بالای این نوع از غذا، شما با هر مواد اولیهای که در منزل دارید، میتوانید یک فینگر فود خوشطعم تهیه کنید. اگر برای مهمانیهای خود به دنبال طرز تهیه فینگرفود مجلسی هستید، پیشنهاد میکنیم این مطلب از کترینگ هفتونیم را از دست ندهید. ما در ادامه آموزش پخت 7 فینگرفود برای مهمانی را در اختیار شما قرار میدهیم.
کیک مرغ یکی از محبوبترین غذاها بهخصوص بین کودکان است. این غذای ساده و خوشمزه میتواند بهترین فینگرفود برای مهمانی شام یا فینگر فود برای مهمانی عصرانه شما باشد. در ادامه طرز تهیه فینگر فود کیک مرغ مجلسی را بخوانید.
2 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز
3 قاشق غذاخوری مایونز
2 قاشق غذاخوری ماست
1 پیمانه گردوی خردشده
1 دسته جعفری و پیازچه
نصف لیوان خیارشور
1 بسته نان تست
100 گرم گوجه گیلاسی
100 گرم زیتون
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
سینه مرغ را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید و آن را ریشریش کنید.
مرغها را در یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه و جعفری را خرد کرده و با مرغ ترکیب کنید. سپس گردو را بیفزایید و خوب هم بزنید.
ماست و سس مایونز را ترکیب کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس نیمی از ترکیب را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید.
خیارشور را نگینی خرد کرده و بعد از جدا کردن آب، به مواد بیفزایید.
گوشههای ضخیم نان ها را جدا کنید. یک لایه از مواد را روی نان بریزید و نان دیگری روی آن بگذارید. میتوانید نان ها را به هر اندازهای که دوست دارید کنار هم بگذارید و غذا را به شکل کیک دربیاورید.
در انتها باقیمانده ترکیب ماست و سس را روی کیک بریزید و با لیسک مرتب کنید. سپس کیک مرغ را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی انسجام پیدا کند.
بیشتر بخوانید: آموزش 5 میان وعده مناسب دانش آموزان |
بورک یکی از غذاهای پرطرفدار ترکیهای است که بسته به سلیقه خود میتوانید مواد مختلفی در آن به کار ببرید. این فینگر فود برای مهمانی شیک، تولد و مناسبتهای مختلف دیگر انتخابی ایدهآل است. طرز تهیه فینگر فود بورک پیچیدگی چندانی ندارد. کافی است مراحلی که ذکر کردیم را به دقت طی کنید.
150 گرم گوشت چرخکرده
6 عدد قارچ
1 عدد فلفل دلمهای
1 عدد پیاز
3 قاشق غذاخوری ذرت
12 عدد خمیر یوفکا
1 عدد زرده تخممرغ
نصف فنجان ماست
نصف فنجان روغن مایع
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
کره آبشده به مقدار لازم
کنجد و زعفران به مقدار لازم
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تا وقتی تغییر رنگ دهد، تفت دهید.
فلفل دلمهای را نگینی خرد کرده و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید.
قارچها را ورقه ای خرد کنید و در ماهیتابه ای دیگر با حرارت بالا تفت دهید.
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و رب را به قارچ ها بیفزارید و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
به مقدار دلخواه پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید.
یک ورق خمیر یوفکا را روی تخته یا هر صفحه دلخواه دیگر پهن کنید.
مقداری کره را آب کرده و با یک قلمو تمام خمیر را به آن آغشته کنید.
مقدار مناسب از مواد را داخل خمیر بریزید و آن را رول کنید.
برای تمام مواد این کار را انجام دهید و رولها را داخل سینی فر بچینید.
مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران را با قلم مو روی رول ها بمالید و کمی کنجد روی آن ها بپاشید.
رول ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از این مدت فینگرفود شما آماده است.
اگر به دنبال یک فینگرفود ساده و سریع و فینگر فود برای مهمانی عصرانه هستید که برای گیاهخواران هم قابل استفاده باشد، بروسکت گوجه فرنگی را از دست ندهید. این پیشغذای ایتالیایی در تمام جهان محبوب و پرطرفدار است و کودکان هم علاقه زیادی به خوردن آن دارند. طرز تهیه این فینگرفود بسیار ساده است و در کمتر از 10 دقیقه آماده میشود.
12 عدد نان تست
24 عدد گوجه گیلاسی
دو قاشق غذاخوری سس پستو
برگ ریحان و پنیر پارمسان به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون
گوجهها را درون تابه بریزید و به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. اجازه دهید بپزند.
روی نانهای تست روغن زیتون بمالید و آنها را کمی در ماهیتابهای دیگر سرخ کنید.
مقداری سس پستو روی هر نان بمالید و کمی پنیر روی آن قرار دهید.
گوجههای پختهشده را به همراه یک برگ ریحان روی نان بگذارید. کمی هم فلفل روی آنها بپاشید. بروسکت شما آماده است.
تارتها انواع مختلفی دارند که هم به شکل شیرین بهعنوان دسر و هم نمکی و به عنوان غذا سرو می شوند. در تهیه غذای مجالس و عروسی هم معمولا یک یا چند نوع تارت در نظر گرفته میشود. میگو یکی از بهترین گزینههایی است که میتوانید همراه تارت سرو کنید و یک فینگرفود مناسب برای دورهمی های دوستانه خود داشته باشید. طرز تهیه فینگرفود تارت میگو را در ادامه بخوانید.
3 پیمانه آرد
1 پیمانه کره
3 عدد زرده تخممرغ
3 قاشق چایخوری شکر
5 قاشق چایخوری نمک
3 قاشق چایخوری وانیل
30 عدد میگوی پختهشده
1 بسته پنیر خامهای
2 قاشق چایخوری پیاز خرد شده
1 حبه سیر
1 قاشق چای خوری سیر و نمک
آبلیمو به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
برای تهیه خمیر تارت ابتدا شکر، نمک و کره را به خوبی مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت آرد را بیفزایید و به اندازه کافی ورز دهید تا مواد به شکل خمیر دربیایند.
روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا قوام پیدا کند.
بعد از 1 ساعت خمیر را به تکه های کوچک برش دهید و هر تکه را داخل قالب قرار دهید. قالب ها را داخل سینی فر گذاشته و ده دقیقه در فریزر بگذارید.
تارت ها را 20 دقیقه داخل فر با دمای 170 درجه سانتی گراد بگذارید. در نهایت آن ها را از فر خارج کنید و وقتی کاملا سرد شدند، از قالب جدا کنید.
پنیر، سیر، نمک و آبلیمو را به خوبی با هم ترکیب کنید.
مواد را داخل تارتها بریزید و میگوها را روی آن قرار دهید.
ظرف را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید. هنگام سرو هم میتوانید فینگرفود را با جعفری و برش های لیمو تزئین کنید.
کمتر کسی را میتوان یافت که سمبوسه دوست نداشته باشد. این خوراکی لذیذ و جذاب در جنوب ایران بسیار پرطرفدار است، هرچند که محبوبیت آن در شهرهای دیگر هم مثالزدنی است. سمبوسه میتواند به عنوان فینگر فود برای مهمانی شام و حتی تولد و عصرانه دورهمیهای شما حسابی خودنمایی کند. در ضمن سمبوسه بهعنوان پیشغذا و غذا مناسب افطار هم گزینهی خوبی خواهد بود.
2 سیبزمینی بزرگ
2 پیاز بزرگ
700 گرم گوشت چرخکرده
2 حبه سیر
2 قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک قاشق چایخوری زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه
یک بسته خمیر یوفکا
روغن به مقدار لازم
سیبزمینیها را به همراه مقدار کافی آب بپزید و به قطعات نسبتا ریز خرد کنید.
پیازها را نگینی و سیر را رنده کرده و سرخ کنید تا طلایی شوند. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
پودر گشنیز و ادویهها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سیبزمینیها را اضافه کرده، مواد را با هم ترکیب کنید و از روی حرارت بردارید.
مواد را داخل خمیر قرار داده و به صورت مثلثی بپیچید. اگر اندازه خمیر بزرگ است، آن را نصف کنید تا در پایان مینی سمبوسه داشته باشید.
سمبوسهها را داخل روغن غوطهور سرخ کنید تا کاملا برشته شوند. نوش جان!
اگر به دنبال غذایی خوشمزه بهعنوان فینگر فود برای مهمانی عصرانه و فینگر فود برای مهمانی شام هستید، یکی دیگر از بهترین انتخابهایی که میتوانید داشته باشید کراکت مرغ و پنیر است. بهخصوص اگر اهل سوخاری باشید، کراکت مرغ و پنیر هم دوست خواهید داشت. در ادامه طرز تهیه این فینگرفود مجلسی را با شما در میان میگذاریم.
رول بادمجان و پنیر یکی دیگر از انواع فینگر فود برای مهمانی است که هم سریع آماده میشود و هم خوشمزه و رژیمی است. این فینگرفود را میتوانید برای مهمانی عصرانه یا شام درست کنید و پذیرایی خاص و جذابی از مهمانان خود داشته باشید. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه آن را برایتان توضیح میدهیم.
تغذیه مناسب دانش آموزان در ایام امتحانات دوران امتحانات ایام حساسی است. دانش ...
پیش غذای مجلسی برای افطار چی درست کنم؟ پیش غذای مجلسی برای افطار لازمهی ...
آموزش 5 میان وعده مناسب دانش آموزان، تنقلاتی سالم و خوشمزه پیدا کردن میان وعد ...
کترینگ هفت و نیم
آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11
شماره تماس : 02144845300
ایمیل : support@7onim.ir