صفحه اصلی
غذاها
لیست قیمت
وبلاگ
رزرو غذا

طرز تهیه 5 فینگرفود مخصوص مهمانی ها و مجالس

طرز تهیه 7 فینگرفود مجلسی و خوشمزه مخصوص مهمانی

فینگرفودها یا غذاهای انگشتی در سال‌های اخیر بسیار محبوب شده‌اند و امروزه پای ثابت اغلب مهمانی‌ها و دورهمی‌ها هستند. طرز تهیه فینگر فود برای مهمانی بسیار ساده و سریع است و به دلیل تنوع بالای این نوع از غذا، شما با هر مواد اولیه‌ای که در منزل دارید، می‌توانید یک فینگر فود خوش‌طعم تهیه کنید. اگر برای مهمانی‌های خود به دنبال طرز تهیه فینگرفود مجلسی هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مطلب از کترینگ هفت‌ونیم را از دست ندهید. ما در ادامه آموزش پخت 7 فینگرفود برای مهمانی را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

آموزش فینگرفود کیک مرغ

طرز تهیه فینگرفود

کیک مرغ یکی از محبوب‌ترین غذاها به‌خصوص بین کودکان است. این غذای ساده و خوشمزه می‌تواند بهترین فینگرفود برای مهمانی شام یا فینگر فود برای مهمانی عصرانه شما باشد. در ادامه طرز تهیه فینگر فود کیک مرغ مجلسی را بخوانید.

مواد لازم تهیه فینگر فود کیک مرغ برای 6 نفر

  • 2 عدد سینه مرغ

  • 1 عدد پیاز

  • 3 قاشق غذاخوری مایونز

  • 2 قاشق غذاخوری ماست

  • 1 پیمانه گردوی خردشده

  • 1 دسته جعفری و پیازچه

  • نصف لیوان خیارشور

  • 1 بسته نان تست

  • 100 گرم گوجه گیلاسی

  • 100 گرم زیتون

  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم 

طرز تهیه فینگرفود مجلسی کیک مرغ

  1. سینه مرغ را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید و آن را ریش‌ریش کنید.

  2. مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه و جعفری را خرد کرده و با مرغ ترکیب کنید. سپس گردو را بیفزایید و خوب هم بزنید.

  3. ماست و سس مایونز را ترکیب کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس نیمی از ترکیب را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید.

  4. خیارشور را نگینی خرد کرده و بعد از جدا کردن آب، به مواد بیفزایید.

  5. گوشه‌های ضخیم نان ها را جدا کنید. یک لایه از مواد را روی نان بریزید و نان دیگری روی آن بگذارید. می‌توانید نان ها را به هر اندازه‌ای که دوست دارید کنار هم بگذارید و غذا را به شکل کیک دربیاورید.

  6. در انتها باقی‌مانده ترکیب ماست و سس را روی کیک بریزید و با لیسک مرتب کنید. سپس کیک مرغ را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی انسجام پیدا کند. 

بیشتر بخوانید: آموزش 5 میان وعده مناسب دانش آموزان

طرز تهیه فینگرفود بورک گوشت

طرز تهیه فینگر فود ساده و کم هزینه

بورک یکی از غذاهای پرطرفدار ترکیه‌ای است که بسته به سلیقه خود می‌توانید مواد مختلفی در آن به کار ببرید. این فینگر فود برای مهمانی شیک، تولد و مناسبت‌های مختلف دیگر انتخابی ایده‌آل است. طرز تهیه فینگر فود بورک پیچیدگی چندانی ندارد. کافی است مراحلی که ذکر کردیم را به دقت طی کنید.

مواد لازم برای تهیه 12 عدد بورک متوسط

  • 150 گرم گوشت چرخ‌کرده 

  • 6 عدد قارچ 

  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای

  • 1 عدد پیاز 

  • 3 قاشق غذاخوری ذرت 

  • 12 عدد خمیر یوفکا 

  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ 

  • نصف فنجان ماست 

  • نصف فنجان روغن مایع 

  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه

  • پنیر پیتزا به مقدار لازم 

  • نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

  • کره آب‌شده به مقدار لازم

  • کنجد و زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه فینگر فود ساده و کم هزینه بورک گوشت

  1. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

  2. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تا وقتی تغییر رنگ دهد، تفت دهید.  

  3. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید.

  4. قارچ‌ها را ورقه ای خرد کنید و در ماهیتابه ای دیگر با حرارت بالا تفت دهید.

  5. نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و رب را به قارچ ها بیفزارید و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.

  6. به مقدار دلخواه پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید.

  7. یک ورق خمیر یوفکا را روی تخته یا هر صفحه دلخواه دیگر پهن کنید.

  8. مقداری کره را آب کرده و با یک قلمو تمام خمیر را به آن آغشته کنید.

  9. مقدار مناسب از مواد را داخل خمیر بریزید و آن را رول کنید.

  10. برای تمام مواد این کار را انجام دهید و رول‌ها را داخل سینی فر بچینید.

  11. مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران را با قلم مو روی رول ها بمالید و کمی کنجد روی آن ها بپاشید.

  12. رول ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از این مدت فینگرفود شما آماده است.

آموزش بروسکت گوجه فرنگی

فینگر فود برای مهمانی

اگر به دنبال یک فینگرفود ساده و سریع و فینگر فود برای مهمانی عصرانه هستید که برای گیاه‌خواران هم قابل استفاده باشد، بروسکت گوجه فرنگی را از دست ندهید. این پیش‌غذای ایتالیایی در تمام جهان محبوب و پرطرفدار است و کودکان هم علاقه زیادی به خوردن آن دارند. طرز تهیه این فینگرفود بسیار ساده است و در کمتر از 10 دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه بروسکت گوجه فرنگی برای 12 نفر

  • 12 عدد نان تست

  • 24 عدد گوجه گیلاسی

  • دو قاشق غذاخوری سس پستو

  • برگ ریحان و پنیر پارمسان به مقدار لازم

  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

  • روغن زیتون

طرز تهیه فینگرفود بروسکت گوجه فرنگی

  1. گوجه‌ها را درون تابه بریزید و به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کنید. اجازه دهید بپزند.

  2. روی نان‌های تست روغن زیتون بمالید و آن‌ها را کمی در ماهیتابه‌ای دیگر سرخ کنید.

  3. مقداری سس پستو روی هر نان بمالید و کمی پنیر روی آن قرار دهید.

  4. گوجه‌های پخته‌شده را به همراه یک برگ ریحان روی نان بگذارید. کمی هم فلفل روی آن‌ها بپاشید. بروسکت شما آماده است. 

طرز تهیه فینگرفود تارت میگو

طرز تهیه فینگرفود مجلسی

تارت‌ها انواع مختلفی دارند که هم به شکل شیرین به‌عنوان دسر و هم نمکی و به عنوان غذا سرو می شوند. در تهیه غذای مجالس و عروسی هم معمولا یک یا چند نوع تارت در نظر گرفته می‌شود. میگو یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید همراه تارت سرو کنید و یک فینگرفود مناسب برای دورهمی های دوستانه خود داشته باشید. طرز تهیه فینگرفود تارت میگو را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای تهیه تارت

  • 3 پیمانه آرد

  • 1 پیمانه کره

  • 3 عدد زرده تخم‌مرغ

  • 3  قاشق چای‌خوری شکر

  • 5 قاشق چای‌خوری نمک

  • 3 قاشق چای‌خوری وانیل

مواد لازم برای تهیه مایه میگو

  • 30 عدد میگوی پخته‌شده

  • 1 بسته پنیر خامه‌ای

  • 2 قاشق چای‌خوری پیاز خرد شده

  • 1 حبه سیر

  • 1 قاشق چای خوری سیر و نمک

  • آبلیمو به مقدار لازم

  • جعفری خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه فینگرفود تارت میگو

  1. برای تهیه خمیر تارت ابتدا شکر، نمک و کره را به خوبی مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت آرد را بیفزایید و به اندازه کافی ورز دهید تا مواد به شکل خمیر دربیایند.

  2. روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا قوام پیدا کند.

  3. بعد از 1 ساعت خمیر را به تکه های کوچک برش دهید و هر تکه را داخل قالب قرار دهید. قالب ها را داخل سینی فر گذاشته و ده دقیقه در فریزر بگذارید.

  4. تارت ها را 20 دقیقه داخل فر با دمای 170 درجه سانتی گراد بگذارید. در نهایت آن ها را از فر خارج کنید و وقتی کاملا سرد شدند، از قالب جدا کنید. 

طرز تهیه مواد داخلی تارت میگو

  1. پنیر، سیر، نمک و آبلیمو را به خوبی با هم ترکیب کنید.

  2. مواد را داخل تارت‌ها بریزید و میگوها را روی آن قرار دهید.

  3. ظرف را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید. هنگام سرو هم می‌توانید فینگرفود را با جعفری و برش های لیمو تزئین کنید.

آموزش فینگر فود ساده مینی سمبوسه

آموزش فینگرفود ساده

کمتر کسی را می‌توان یافت که سمبوسه دوست نداشته باشد. این خوراکی لذیذ و جذاب در جنوب ایران بسیار پرطرفدار است، هرچند که محبوبیت آن در شهرهای دیگر هم مثال‌زدنی است. سمبوسه می‌تواند به عنوان فینگر فود برای مهمانی شام و حتی تولد و عصرانه دورهمی‌های شما حسابی خودنمایی کند. در ضمن سمبوسه به‌عنوان پیش‌غذا و غذا مناسب افطار هم گزینه‌ی خوبی خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه 16 عدد سمبوسه کوچک

  • 2 سیب‌زمینی بزرگ

  • 2 پیاز بزرگ

  • 700 گرم گوشت چرخ‌کرده

  • 2 حبه سیر

  • 2 قاشق چای‌خوری نمک

  • یک قاشق چای‌خوری پودر گشنیز

  • یک قاشق چای‌خوری زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه

  • یک بسته خمیر یوفکا

  • روغن به مقدار لازم

 طرز تهیه فینگرفود مینی سمبوسه برای مهمانی

  1. سیب‌زمینی‌ها را به همراه مقدار کافی آب بپزید و به قطعات نسبتا ریز خرد کنید.

  2. پیازها را نگینی و سیر را رنده کرده و سرخ کنید تا طلایی شوند. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

  3. پودر گشنیز و ادویه‌ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  4. سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده، مواد را با هم ترکیب کنید و از روی حرارت بردارید.

  5. مواد را داخل خمیر قرار داده و به صورت مثلثی بپیچید. اگر اندازه خمیر بزرگ است، آن را نصف کنید تا در پایان مینی سمبوسه داشته باشید.

  6. سمبوسه‌ها را داخل روغن غوطه‌ور سرخ کنید تا کاملا برشته شوند. نوش جان!

کراکت مرغ و پنیر فینگر فود برای مهمانی شیک

اگر به دنبال غذایی خوشمزه به‌عنوان فینگر فود برای مهمانی عصرانه و فینگر فود برای مهمانی شام هستید، یکی دیگر از بهترین انتخاب‌هایی که می‌توانید داشته باشید کراکت مرغ و پنیر است. به‌خصوص اگر اهل سوخاری باشید، کراکت مرغ و پنیر هم دوست خواهید داشت. در ادامه طرز تهیه این فینگرفود مجلسی را با شما در میان می‌گذاریم.

فینگر فود برای مهمانی شیک

مواد لازم کراکت مرغ و پنیر (برای 4 نفر)

  • سینه مرغ: 300 گرم (پخته و ریز خردشده)
  • پنیر موزارلا: 100 گرم (رنده‌شده)
  • پیاز: 1 عدد کوچک (ریز خردشده)
  • سیر: 2 حبه (ریز خردشده)
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • آرد سفید: 100 گرم
  • پودر سوخاری: 200 گرم
  • شیر: 100 میلی‌لیتر
  • نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم برای سرخ کردن
  • جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر، فینگر فود برای مهمانی

  1. سینه مرغ را با کمی آب، نمک و ادویه‌های دلخواه بپزید. سپس آن را ریز خرد کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، مرغ خردشده، پنیر موزارلا، پیاز ریز خردشده، سیر ریز خردشده و جعفری را با هم مخلوط کنید.
  3. تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا مواد به هم بچسبند.
  4. از مخلوط مرغ و پنیر، گلوله‌هایی به اندازه گردو درست کنید و با دست به آن‌ها شکل بدهید.
  5. هر کدام از کراکت‌ها را ابتدا در آرد سفید بغلتانید، سپس در شیر فرو کنید و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید تا به خوبی پوشش داده شوند.
  6. در یک تابه بزرگ، روغن مایع را گرم کنید. کراکت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی و ترد شود.
  7. کراکت‌های مرغ و پنیر را بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود.
  8. آن‌ها را داغ و به همراه سس دلخواه (مثل سس کچاپ یا سس ماست) سرو کنید.

آموزش رول بادمجان و پنیر غذای سریع و رژیمی

رول بادمجان و پنیر یکی دیگر از انواع فینگر فود برای مهمانی است که هم سریع آماده می‌شود و هم خوشمزه و رژیمی است. این فینگرفود را می‌توانید برای مهمانی عصرانه یا شام درست کنید و پذیرایی خاص و جذابی از مهمانان خود داشته باشید. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه آن را برایتان توضیح می‌دهیم.

انواع فینگر فود مجلسی

مواد لازم برای رول بادمجان و پنیر

  • بادمجان: 2 عدد بزرگ
  • پنیر فتا: 200 گرم
  • گردو خردشده: 50 گرم
  • نعناع تازه: به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه فینگر فود ساده و کم هزینه رول بادمجان و پنیر

  1. بادمجان‌ها را به صورت نوارهای بلند و نازک برش دهید.
  2. روی نوارهای بادمجان نمک بریزید و بگذارید حدود 15 دقیقه بمانند تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را با آب سرد بشویید و خشک کنید.
  3. در یک تابه بزرگ، مقدار کمی روغن زیتون بریزید و نوارهای بادمجان را در تابه بچینید. بادمجان‌ها را از هر دو طرف سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند. می‌توانید به جای سرخ کردن، از گریل استفاده کنید.
  4. پس از سرخ شدن، بادمجان‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
  5. در یک کاسه، پنیر فتا را با چنگال خرد کنید. گردوهای خرد شده را هم به پنیر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  6. نعناع تازه خردشده را نیز به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت نیاز، کمی نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید.
  7. یک قاشق از مخلوط پنیر و گردو را روی یکی از نوارهای بادمجان قرار دهید و نوار بادمجان را به دقت رول کنید.
  8. به همین ترتیب ادامه دهید و رول‌های آماده‌شده را روی ظرف سرو بچینید.
  9. رول‌های بادمجان و پنیر را با چند قطره روغن زیتون و برگ‌های نعناع یا سبزیجات تازه دیگر تزیین کنید.
نوشته شده توسط ادمین
یکشنبه 25 دی 1401
0
6620
دیدگاهتان را بنویسید
ثبت نظر
پربازدید ها
غذای سالم و رژیمی

بهترین لیست غذای سالم و رژیمی خوشمزه مصرف غذای سالم و رژیمی یک انتخاب هوشمندا ...

برای تقویت حافظه چه بخوریم؟ معرفی خوراکی های مفید برای مغز

برای تقویت حافظه چه بخوریم؟ معرفی خوراکی های مفید برای مغز برای تقویت حافظه چ ...

تشخیص زعفران اصل از تقلبی

7 روش برای تشخیص زعفران اصل با تقلبی زعفران گیاهی بسیار پرطرفدار و در عین حال ...

کترینگ هفت و نیم

آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11

شماره تماس : 02144845300
ایمیل :  support@7onim.ir

ما را دنبال کنید 

   

مجوزها 

کپی رایت © تمام حقوق محفوظ است.