وقتی صحبت از غذاهای محبوب جهان به میان میآید، پاستا همیشه یکی از اولین گزینههاست؛ غذایی ساده اما پر از تنوع که هر آشپزی نسخه خاص خودش را از آن دارد. راز جذابیت پاستا در ترکیب بیپایان آن با مواد مختلف است؛ از سسهای خامهای گرفته تا ترکیبهای گیاهی، گوشتی یا حتی تند و گوجهای. شاید به همین دلیل است که پاستا هیچگاه خستهکننده نمیشود و هر بار میتواند طعم تازهای روی سفره و در منو غذای شرکتی بیاورد. در این مقاله، طرز تهیه انواع پاستا را برای تعداد چهار نفر، آموزش دادهایم. اگر به پاستا علاقهمند هستید، میتوانید با استفاده از این مطلب، نسخههای متفاوتی از آن را آماده کنید.
پاستا آلفردو، یکی از مشهورترین غذاهای ایتالیایی به شمار میرود که به واسطهی بافت نرم و طعم غنی سس خامهای آن شناختهشده است. این پاستا را میتوان در لیست سریع ترین غذا با مرغ هم قرار داد. در این نوع از انواع پاستا و طرز تهیه آن ترکیب کره، خامه و پنیر پارمزان در کنار پاستا، جایگاه ویژهای در میان دوستداران غذاهای ایتالیایی دارد.
مواد اولیه:
کره را در تابهی بزرگ روی حرارت ملایم ذوب کنید. سیر خردشده را ریخته و چند ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. سپس مرغهای خردشده را اضافه کرده و اجازه دهید مغز پخت شوند. سپس قارچها را ریخته و بعد از کشیده شدن آب آنها خامه را به ترکیب اضافه نموده و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. حالا شیر و پنیر پارمزان را بیفزایید و با شعلهی کم اجازه دهید تا سس به غلظت مطلوب برسد. از آن طرف، پاستا را درون آب در حال جوش ریخته تا به حالت نیمپز برسد، سپس آبکش کنید. در انتها پاستا را درون تابه بریزید، مخلوط کنید تا تمام موارد به خورد هم بروند.
پاستا پنیری، غذایی بسیار محبوب در جهان است. این مدل پاستا برای کسانی که طعم پنیر را دوست دارند و به دنبال غذای فوری کارمندی هستند، مناسب است. فقط توجه کنید این پاستا باید پنیر ذوبشده و بافت کشدار داشته باشد، در عین حال سس نباید خیلی سنگین یا روغنی باشد.
مواد لازم:
ابتدا مطابق دستور، پاستا را آماده کنید. در تابه، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید، آرد را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آرام آرام شیر را اضافه کنید و نمک، فلفل و کمی جوز هندی بریزید، مرتب هم بزنید تا سس یکدست و غلیظ شود. وقتی سس غلیظ شد، پنیر پیتزا و پنیر پارمزان را داخل سس بریزید و اجازه دهید پنیرها ذوب شده و سس کشدار شود. حالا پاستا را داخل سس بریزید، خوب مخلوط کنید تا سس به خورد پاستا برود.
پاستا پستو، یکی از طعمهای سبز و دلپذیر است که با سس ترکیب ریحان، گردو، سیر، روغن زیتون و پنیر تهیه میشود. این نوع طرز تهیه انواع پاستا، معمولا سبکتر است و برای موقعیتهایی که میخواهید غذایی با طعم تازه و گیاهی داشته باشید عالی است.
مواد لازم:
مشابه روشهای قبل پاستا را آماده کنید. سپس برای تهیهی سس پستو، ریحان تازه، گردو، سیر، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و مخلوط کنید. همزمان، روغن زیتون را کمکم اضافه کنید تا سس یکدست و کرمی شود. اگر سس خیلی غلیظ شد، کمی از آب پاستا را اضافه کنید تا نرمتر شود. سپس پاستا را داخل کاسهای بزرگ بریزید، سس پستو را روی آن ریخته و خوب مخلوط کنید تا پاستا به سس آغشته شود. در صورت تمایل، میتوانید 200 گرم سینه مرغ خردشده را بپزید و به این ترکیب اضافه کنید.
پاستا رژیمی، گزینهای مناسب برای زمانی است که میخواهید کالری کمتر مصرف کنید و ناهار سریع و خوشمزه داشته باشید. در طرز تهیه انواع پاستا ساده معمولا از سس ساده و سبزیجات استفاده میشود.
مواد لازم:
در تابهای، سیر و پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شده و عطرشان بلند شود. سپس فلفل دلمهای خردشده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. گوجهفرنگیهای خردشده را اضافه کرده و اجازه دهید سرخ شود تا آب اضافی آن تبخیر شود. اسفناج تازه را اضافه کرده و در تابه را بگذارید، حرارت ملایم بدهید تا اسفناج نرم شود. سپس پاستای آبکششده را داخل تابه بریزید و همه مواد را مخلوط کنید. اگر میخواهید پاستا طعم پنیری هم داشته باشد، میتوانید به مواد پاستا کمی پنیر لبنه کمچرب اضافه کنید.
طرز تهیه انواع پاستا با گوجه، دستور ساده و رایجی دارد که طعم طبیعی گوجه و سیر را برجسته میکند. این غذای دلنشین و خوشرنگ، مناسب زمانی است که بخواهید غذایی سبک، گیاهی و سرشار از عطر طبیعی آماده کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه انواع پاستا ساده با گوجه به این صورت است که باید پاستا را درون آب جوش بریزید و پس از آماده شدن آبکش کنید. در تابهای سیر را درون روغن زیتون تفت دهید تا عطرش آزاد شود، سپس گوجههای خردشده را اضافه کرده و روی حرارت متوسط بگذارید تا گوجهها نرم شوند و کمی آب خود را پس دهند. وقتی گوجهها به حالت سس درآمد، نمک، آویشن و فلفل را اضافه کنید، سپس پاستای آبکششده را داخل تابه ریخته، همه چیز را خوب هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود.
پاستا سبزیجات یکی از گزینههای رنگارنگ و مقوی است. در ترکیب این پاستا، انواع سبزیجاتی که هم طعم و عطرشان با پاستا هماهنگ است و هم فیبر و ویتامین را تامین میکنند، وجود دارد.
مواد لازم:
برای طرز تهیه انواع پاستا پنه با سبزیجات، ابتدا پاستا را بپزید و آبکش کنید. در تابه، سیر را با روغن زیتون تفت دهید تا عطرش بلند شود؛ زردچوبه، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس گوجههای پورهشده را بریزید و اجازه دهید غلیظ شود. حالا رب، هویج و فلفل دلمهای را اضافه کنید، چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند اما هنوز کمی تردی را داشته باشند. بروکلی و نخود فرنگی را بیفزایید و با حرارت متوسط اجازه دهید سبزیجات کاملا پخته شوند ولی رنگ و بافتشان حفظ شود. در مرحله آخر، پاستای آبکششده را به تابه اضافه و همهی مواد را مخلوط کنید.
پاستا کاربونارا، یکی از کلاسیکترین و پرچالشترین طعمهای پاستا است. این غذا که از قلب رم برآمده، نهتنها یک وعده غذایی، بلکه نمادی از سلیقه و اصالت ایتالیایی است. شما میتوانید این پاستا را در لیست غذای سالم برای مدرسه ناهار، قرار دهید.
مواد لازم:
ابتدا اسپاگتی را مطابق روش پخت، آماده کنید و کمی از آب آن را نگه دارید. بیکن خردشده را در تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا چربیاش آزاد شده و طلایی تا قهوهای روشن شود؛ سپس آن را از تابه بردارید و کنار بگذارید. در کاسه، تخممرغها را با پنیر رندهشده و مقدار کافی فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید. حالا پاستا را به همراه کمی از آب جوش آن، داخل تابهای که بیکن بوده بریزید، سپس مخلوط تخممرغ و پنیر را اضافه کنید و روی حرارتی ملایم سریع هم بزنید تا تخممرغها کمی غلیظ شوند و سسی خامهای و یکدست به دست آید. توجه کنید که تخممرغها نباید بپزند و گلوله شوند. در نهایت بیکن را هم به ترکیب پاستا اضافه کنید.
پاستا عربیتا، طعمی بسیار تند دارد و برای افرادی که علاقه زیادی به غذاهای تند و آتشین دارند، مناسب است. پاستا عربیتا غذایی است که در مدت زمان کوتاهی آماده میشود و گزینهای عالی برای ناهار یا شام سریع و پرانرژی محسوب میشود.
مواد لازم:
ابتدا پاستا را در آب جوش بپزید و آبکش کنید. روغن زیتون را در تابه ریخته و سیر خردشده را به آن اضافه کنید تا عطرش آزاد شود، سپس فلفل قرمز را افزوده، کمی بیشتر تفت دهید تا گرما و عطرش وارد روغن شود. حالا گوجهفرنگی خردشده و مقدار لازم نمک را اضافه کرده، اجازه دهید سس چند دقیقه بجوشد تا مزهها با هم ترکیب شده و سس کمی غلیظ شود. وقتی سس آماده شد، پاستای آبکششده را درون تابه بریزید، خوب هم بزنید تا تمام پاستا به سس آغشته شود. در صورت تمایل میتوانید مقداری پارمزان و ریحان تازه هم به پاستا اضافه کنید.
پاستا پومودورو، غذای کلاسیک ایتالیایی است که به واسطهی سس گوجهفرنگی ساده و تازه، سیر و ریحان شناخته میشود. طرز تهیه انواع پاستا پومودورو به این صورت است که معمولا سریع آماده میشود و مناسب شبهایی است که بخواهید خوراکی سبک اما رضایتبخش داشته باشید.
مواد لازم:
مطابق روشهای قبل، اسپاگتی را آماده کنید. حالا در تابهای، پیاز را درون روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطرش بلند شود. بعد گوجههای خردشده و نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را کمی زیاد کنید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا سس کمی غلیظ شود. در این مرحله ریحان را خرد کنید و به سس اضافه نمایید تا طعم و عطرش آزاد شود. وقتی سس آماده شد، پاستا را در تابه بریزید و خوب مخلوط کنید تا رشتهها کاملا به سس آغشته شوند.
پاستا آلانورما، شاهکار آشپزی از منطقه کاتانیا در سیسیل، تجلیگر طعمهای غنی و اصیل مدیترانهای است. این غذا، تنها حاصل یک دستور پخت ساده نیست، بلکه نمادی از فرهنگ و تاریخ سیسیل ایتالیا است. ترکیب طعمهای گوجه و بادمجان با شوری پنیر و عطر ریحان، هارمونی بینظیری ایجاد میکند که هر ذائقهای را به وجد میآورد.
مواد لازم:
ابتدا بادمجانها را بشویید، برش دهید و سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس در تابهای، سیر را با کمی روغن تفت دهید تا عطرش آزاد شود، سپس گوجهها و نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید سس آرام بجوشد تا غلیظ شود. حالا، بادمجان سرخشده را به سس اضافه کنید و ترکیب کنید تا طعمشان با هم مخلوط شود. پاستای آبکششده را به این ترکیب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند.
پاستا اچچی، یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایتالیایی است که با نخود تهیه میشود و ارزش غذایی زیادی دارد. این پاستا ترکیبی ساده از کربوهیدرات و پروتئین گیاهی است و برای کسانی که به دنبال یک غذای سالم و سیرکننده هستند، گزینهای فوقالعاده محسوب میشود.
مواد لازم:
پیاز و سیر خردشده را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شوند، سپس گوجههای خردشده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود. نخود پخته و آب مرغ یا سبزیجات را به تابه اضافه کرده و حدود 10 دقیقه بجوشانید تا مواد سس به خوبی با هم ترکیب شوند. پاستا را داخل این مخلوط بریزید و اجازه دهید چند دقیقه با سس بپزد و طعمدار شود. در پایان، رزماری یا آویشن تازه را اضافه کنید.
راویولی، یکی از محبوبترین انواع پاستاهای ایتالیایی است که داخل آن معمولا با پنیر ریکوتا، سبزیجات یا گوشت پُر میشود. در این طرز تهیه انواع پاستا ایتالیایی، پاستا میتواند هم با سس گوجه و هم با سس کره سرو شود و ظاهری بسیار جذاب دارد.
مواد لازم:
ابتدا اسفناج پختهشده را با پنیر ریکوتا، تخممرغ، نمک و فلفل مخلوط کنید تا ترکیبی نرم به دست آید. حالا خمیر پاستا را نازک باز کرده و با قالبهای کوچک مربع یا دایرهای برش دهید. مقداری از مواد را وسط هر قطعه بگذارید و روی آن را با خمیر دیگری بپوشانید، سپس لبهها را محکم فشار دهید. راویولیها را در آب جوش و نمک حدود 5 دقیقه بپزید تا آماده شوند. پس از آبکش کردن، آنها را با سس گوجه یا کره سرو کنید.
پاستا آلفردو با گوشت، نسخهای متفاوت از پاستای آلفردو کلاسیک است. در این طرز تهیه انواع پاستا، علاوه بر سس خامهای و پنیر پارمزان، از گوشت قرمز نیز استفاده میشود که ارزش غذایی آن را را دوچندان میکند.
مواد لازم:
ابتدا پاستا را طبق روال همیشگی آماده کنید. در تابه، گوشت چرخکرده را با روغن زیتون و نمک و فلفل تفت دهید تا رنگش تغییر کند. حالا در تابهای دیگر، کره را ذوب کرده و سیر خردشده را کمی تفت دهید، سپس خامه را اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی گرم شود. پنیر پارمزان را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا سس خامهای و غلیظی به دست آید. اگر احساس کردید سس بیش از حد غلیظ است، کمی از آب پاستا به آن اضافه کنید. در نهایت گوشت را به سس بیفزایید و پاستا را درون آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
این طرز تهیه انواع پاستا، ترکیبی خلاقانه از طعم بادمجان و پنیر فتاست که همراه با پاستا، غذایی سبک و خوشمزه را تشکیل میدهد. ترکیب بافت نرم بادمجان و طعم شور و خاص پنیر فتا، این پاستا را برای گیاهخواران هم بسیار جذاب میکند.
مواد لازم:
دستور پخت انواع پاستا با بادمجان وجود دارد که پاستا بادمجان با پنیر فتا یکی از سادهترین و خوشمزهترین آنهاست. بادمجانها را به صورت مکعبهای کوچک خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی شوند. در تابهای دیگر، سیر را با روغن زیتون تفت دهید و گوجهفرنگی خردشده و فلفل و کمی نمک را اضافه کنید تا سس به غلظت برسد. سپس بادمجانها را داخل سس بریزید. در انتها، پاستا آبکششده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و پنیر فتا را روی آن بریزید.
پاستا بلونز یکی از معروفترین طرز تهیه انواع پاستا ایتالیایی است که سس آن بر پایه گوشت چرخکرده و گوجهفرنگی درست میشود. این غذا با گوشت چرخ کرده به دلیل طعم غنی و پرمایهاش محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
مواد لازم:
در تابهای، پیاز و سیر خردشده را با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند. سپس هویج و کرفس خردشده را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید. رب گوجه و پوره گوجهفرنگی را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید سس حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا طعمها با هم ترکیب شوند. پاستای آبکششده را داخل سس بریزید و مخلوط کنید تا سس به خورد پاستا برود.
پاستا فقط یک غذا نیست؛ بلکه تجربهای فراموش نشدنی است. تجربهای که از دل آشپزخانههای ایتالیا آغاز شد و امروز در تمام دنیا طرفدار دارد. همانطور که در طرز تهیه انواع پاستا دیدید، هر نوع پاستا شخصیت و حال و هوای خاص خودش را دارد؛ از خامهای و ملایم مثل آلفردو گرفته تا تند و هیجانانگیز مثل عربیتا. با دستورالعملهایی که در این مقاله ارائه شد، شما با طرز تهیه انواع مختلف پاستا آشنا شدید. اکنون میتوانید با مواد اولیه ساده و کمی خلاقیت، جادوی آشپزی ایتالیایی را در آشپزخانه خود خلق کنید.
طرز تهیه 15 مورد از غذاهای مجلسی برای مهمانی در فرهنگ ما ایرانیان، غذا جایگاه ...
15 پیشنهاد خوشمزه از انواع شام با تخم مرغ تخممرغ یکی از ارزشمندتر ...
طرز تهیه 7 فینگرفود مجلسی و خوشمزه مخصوص مهمانی فینگرفودها یا غذاهای انگشتی د ...
کترینگ هفت و نیم
آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11
شماره تماس : 02144845300
ایمیل : support@7onim.ir